Granada Sevilla İddaa Tahmini 03.10.2021

İspanya La Liga’da haftanın kapanış maçı. Sevilla deplasmanda, Granada’ya konuk olacak. 22.00’de başlayacak karşılaşma Smart Spor kanalından takip edilebilecek.

Granada Sevilla arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Granada kazanır 4.80, beraberlik 3.60, Sevilla kazanır ise 1.82 olarak açıklanmış.

Granada Düşme Hattında

Granada’da kötü gidişat devam ediyor. Geçtiğimiz hafta  Celta Vigo’ya konuk olan Robert Moreno’nun öğrencileri, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. La Liga’da bu sezon galibiyet sevinci yaşayamayan Celta Vigo, üst üste 7 maçtır kazanamıyor. Bu sezon sadece 3 beraberliği bulunan Granada, 3 puan ile düşme hattında yer alıyor. Bu hafta Los Carmenes’de Sevilla’yı konuk edecek Granada’nın işi zor. Maç öncesinde Granada ‘da Neyder Lozano ve Yan Brice’ın sakatlıkları devam ediyor.

Sevilla 6 Maçtır Kaybetmiyor

Sevilla, sezonun formda takımlarından biri diyebiliriz. La Liga’da sezona iyi başladılar ve henüz mağlubiyetleri yok. Geçtiğimiz hafta iç sahada Espanyol’u konuk eden Sevilla, sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Üst üste 6 maçtır kaybetmiyorlar. Bu sezon deplasmanda oynadığı 3 La Liga maçında 5 puan toplayan Sevilla, bu hafta Granada karşısında da maçın favorisi. Maç öncesinde Sevilla’da Thomas Delaney kart cezalısı. En Nesyri ise sakat.

Maç Bilgileri

Granada – Sevilla Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Nuevo Los Carmenes Stadı’nda seyircisiz oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Granada ‘da Neyder Lozano ve Yan Brice’ın sakatlıkları devam ediyor. Sevilla’da Thomas Delaney kart cezalısı. En Nesyri ise sakat.

Granada'nın ilk 11’i Belli mi?

Granada’nın muthtemel kadrosu: Aaron Escandell, Nehuen Perez, Victor Diaz, Carlos Neva, German Sanchez, Darwin Machis, Yangel Herrera, Yan Eteki, Puertas, Jorge Molina, Carlos Bacca

Sevilla'nın ilk 11’i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Bono, Jesus Navas, Jules Kounde, Diego Carlos, Marcos Acuna, Rakitic, Joan Jordan, Fernando, Erik Lamela, Ocampos, Papu Gomez, Rafa Mir

İddaa Tahmini

Sevilla’dan galibiyet bekliyorum. İlk 6 haftada mağlubiyet yaşamadılar ve Real Madrid’in takibini sürdürüyorlar. Granada deplasmanında da kazanırlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.57

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.82

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Sevilla, sezonun ilk mağlubiyetini yaşadı. Granada deplasmanına konuk olan Sevilla, rakibine 1-0 mağlup oldu.