Günün İddaa Kuponu 02.10.2021

2 Ekim Cumartesi günü bülteninden 1 Süper Lig, 1 Premier Lig ve 1 La Liga maçlarından oluşan 3 maçlık kuponum hazır. Bol şanslar.

Wolverhampton – Newcastle United: MS 1, 1.52 (iddaa) – 1.66 (Bets10) ; Wolverhampton, geçtiğimiz hafta sürpriz bir galibiyet aldı. Konuk oldukları Southampton deplasmanından 1-0’lık galibiyet ile döndüler. Raul Jimenez’in golüyle 3 puanı alan Kurtlar, bu sezon Premier Lig’de 2. Kez galibiyet sevinci yaşadı. Molineux’da henüz puan almayı başaramayan Bruno Lage’in ekibi, iç sahada oynadığı 3 maçtan da puansız ayrıldı ve gol atamadı. Bu hafta Newcastle United’ı konuk edecek Wolverhampton’da Jonny Castro ve Pedro Neto’nun sakatlıkları bulunuyor. Newcastle United’ın bu sezon Premier Lig’de galibiyeti bulunmuyor. Ligde oynadıkları 6 karşılaşmada da galibiyet alamadılar. Geçtiğimiz hafta Watford’a konuk olan Steve Bruce’un öğrencileri, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Bu sezon 3 beraberliği bulunan Newcastle United, topladığı 3 puan ile 17. Sırada yer alıyor. Wolverhampton’a konuk olacak Newcastle United’da Callum Wilson, Martin Dubravka ve Jonjo Shelvey’in sakatlıkları var. Wolverhampton, sezona daha iyi başladı. Newcastle United karşısında kazanırlar ve bu sezon ilk iç saha galibiyetini alırlar.

Göztepe – Giresunspor: MS 1, 1.71 (iddaa) – 2.00 (Bets10) ; Göztepe’de işler yolunda gitmiyor. Son haftalarda üst üste mağlubiyetler yaşayan Sarı Kırmızılılar, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Galatasaray deplasmanında da 2-1 mağlup oldu. Süper Lig’de son 3 maçından puan çıkartamayan Göztepe, alt sıralara doğru gerilemeye başladı. Nestor El Maestro yönetiminde sadece 1 galibiyet alabilen Göztepe, bu hafta Giresunspor karşısında mutlak galibiyet hedefliyor. Maç öncesinde Göztepe’de Beykan Şimşek kart cezalısı. Giresunspor, bu sezon Süper Lig’de galibiyet ile tanışamadı. Süper Lig’de oynadıkları son 7 karşılaşmada sadece 1 puan toplayabildiler. Geçtiğimiz hafta iç sahada Kayserispor’u konuk eden Karadeniz ekibi, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Puanını 2 yapan Hakan Keleş’in öğrencileri, Kayserispor karşısında çok daha iyi oynayan taraftı ama galibiyet golünü bulamadılar. Bu hafta Giresunspor’da önemli bir eksik bulunmuyor. Göztepe’nin bu hafta kazanmasını bekliyorum. Düşme hattında yer alan ve 7 maçtır kazanamayan Giresunspor’u mağlup ederler.

Burnley – Norwich City: MS 1, 1.62 (iddaa) – 1.91 (Bets10) ; Burnley’in bu sezon Premier Lig’de galibiyeti bulunmuyor. Oynadıkları 6 karşılaşmada da 3 puan sevinci yaşayamadılar. Geçtiğimiz hafta King Power’da Leicester City’e konuk olan Burnley, sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. 2 kez öne geçtiği maçtan 1 puan ile ayrılan Sean Dyche’ın ekibi, Premier Lig’de düşme hattında yer alıyor. Bu hafta Norwich City’i konuk edecek Burnley’de Dale Stephens’in sakatlığı bulunuyor. Norwich City, bu sezon Premier Lig’in ilk 6 haftadaki en zayıf takımı. Daniel Farke’nin ekibi, henüz puan almayı başaramadı. Premier Lig’de puanı bulunmayan tek takım konumunda olan Norwich City, son sırada yer alıyor. Bu hafta Burnley deplasmanına konuk olacak Norwich City, ilk puanını arıyor. Maç öncesinde Norwich City’de önemli bir eksik olmadığını belirtelim. Burnley’in kazanma vakti geldi. Geçen hafta Leicester City karşısında galibiyeti hak ettiler ama olmadı. Bu kez Norwich City’i mağlup ederler ve Premier Lig’de ilk galibiyetini alırlar.

Toplam İddaa Oranı: 4.21

Bets10 Bahis Oranı: 6.34