Liverpool Manchester City İddaa Tahmini 03.10.2021

İngiltere Premier Lig’de dev bir maç oynanacak. Liverpool evinde, Manchester City ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 18.30’da başlayacak ve S SPORT kanalından ekranlara gelecek.

Liverpool ile Manchester City takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Liverpool galibiyetine 2.90, beraberlik tercihine 3.55, Manchester City galibiyetine ise 2.45 verildiğini görüyoruz.

Liverpool Lider Konumda

Liverpool, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Brentford deplasmanından 3-3’lük beraberlik ile döndü. Premier Lig’de bu sezon 2. Kez puan kaybı yaşadılar. Üst üste 6 maçtır yenilgi yüzü görmeyen Klopp’un öğrencileri, 14 puan ile liderliğini sürdürüyor. Hafta içi ise Şampiyonlar Ligi’nde Porto’yu 5-1 mağlup eden Liverpool, grupta 2’de 2 yapmayı başardı. Sezona iyi başladılar ve formdalar. Bu hafta Anfield’da Manchester City’i konuk edecek Liverpool, rakibini karşısında kazanmak ve milli araya moralli girmek istiyor. Maç öncesinde Liverpool’da Alexander Arnold ve Thiago’nun sakatlıkları bulunuyor.

Manchester City Takipte

Manchester City, geçtiğimiz hafta önemli bir galibiyet aldı. Şampiyonluk yolunda en güçlü rakiplerinden biri olan Chelsea’yi deplasmanda 1-0 mağluo ettiler. Manchester City’e galibiyeti getiren gol, Gabriel Jesus’dan geldi. Premier Lig’de bu sezon sadece 1 yenilgisi bulunan Guardiola’nın ekibi, topladığı 13 puan ile 2. Sırada yer alıyor. Geçtiğimiz hafta içi ise Şampiyonlar Ligi’nde PSG’ye konuk olan Manchester City, sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Bu hafta Premier Lig’de lider Liverpool’a konuk olacak Manchester City’de Zinchenko ve İlkay Gündoğan’ın sakatlıkları bulunuyor.

Maç Bilgileri

Liverpool – Manchester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT kanalından Türkiye saati ile 18.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anfield Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Liverpool’da Alexander Arnold ve Thiago’nun sakatlıkları bulunuyor. Manchester City’de Zinchenko ve İlkay Gündoğan’ın sakatlıkları bulunuyor.

Liverpool'un 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Allison, Joel Matip, Van Dijk, Ibrahima Konate, Andrew Robertson, Jordan Henderson, Fabinho, Naby Keita, Sadio Mane, Mohammed Salah, Diogo Jota

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Ruben Dias, Nathan Ake, Joao Cancelo, Kevin De Bruyne, Rodrigo, Ferran Torres, Ryad Mahrez, Raheem SterlingGabriel Jesus

İddaa Tahmini

Manchester City, maçın favorisi. Geçen hafta Chelsea’yi deplasmanda devirdiler. Liverpool karşısında kazanırlar ve liderliğe otururlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.05

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.45

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Liverpool 2 kez öne geçti ama Manchester City maçı bırakmadı. 2. yarıda atılan 4 golle, karşılaşma 2-2 berabere bitti.