Tottenham Aston Villa İddaa Tahmini 03.10.2021

İngiltere Premier Lig’de üst üste 3 maçtır kaybeden Tottenham bu hafta evinde, Aston Villa’yı konuk edecek. 16.00’da başlayacak karşılaşma S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Tottenham ve Aston Villa arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Tottenham kazanır 2.14, beraberlik 3.55, Aston Villa kazanır ise 3.50 olarak açıklanmış.

Tottenham 3 Maçtır Kaybediyor

Tottenham, son haftalarda Premier Lig’de üst üste mağlubiyetler alıyor. Geçtiğimiz hafta Emirates’de Arsenal’a konuk olan Tottenham, sahadan 3-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Üst üste 3. Yenilgisini alan Nuno Espirito’nun ekibi, Premier Lig’de 11. Sıraya kadar gerilemiş durumda. Üstelik son 3 maçta ise sadece 1 gol bulabildiler. Hafta içi ise Konferans Ligi’nde Mura engelini 5-1 ile geçen Tottenham, biraz olsun moral buldu. Bu hafta iç sahada Aston Villa’yı konuk edecek Tottenham kazanarak, milli araya moralli girmek istiyor. Maç öncesinde Tottenham’da Steven Bergwijn’ın sakatlığı bulunuyor.

Aston Villa Çıkışta

Aston Villa, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Old Trafford’da konuk oldukları Manchester United’ı 1-0 mağlup ettiler. Haftanın sürpriz sonuçlarından birine imza atan Dean Smith’in öğrencileri, bir önceki hafta ise Villa Park’ta konuk ettiği Everton’ı 3-0 ile geçmişti. Son 2 maçından 6 puan çıkartan Aston Villa’da moraller yerinde. Maç öncesinde Aston Villa’da Leon Bailey ve Trezeguet’in sakatlıkları devam ediyor.

Maç Bilgileri

Tottenham – Aston Villa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tottenham Hotspur Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Tottenham’da Steven Bergwijn’ın sakatlığı bulunuyor. Aston Villa’da Leon Bailey ve Trezeguet’in sakatlıkları devam ediyor.

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Lloris, Tanganga, Davinson Sanchez, Eric Dier, Reguilon, Hojbjerg, Sissoko, Lucas Moura, Ndombele, Son, Kane

Aston Villa'nın ilk 11’i Belli mi?

Aston Villa’nın muhtemel kadrosu: Martinez, Kortney Hause, Konsa, Tyrone Mings, Matt Targett, Nakamda, McGinn, Emi Buendia, El Ghazi, Bertrand Traore, Danny Ings

İddaa Tahmini

Tottenham’ın artık kazanacağını düşünüyorum. Son 3 maçtan puan çıkartamadılar ve homurdanmalar başladı. Aston Villa’yı zor da olsa mağlup ederler ve milli araya moralli girereler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.82

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 2.14

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Tottenham, 3 maç aradan sonra galibiyet ile tanıştı. Premier Lig’de Aston Villa’yı 2-1 ile geçtiler ve moral buldular.