Villarreal Real Betis İddaa Tahmini 03.10.2021

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Villarreal evinde, Real Betis’i konuk edecek. Karşılaşma saat 19.30’da başlayacak ve Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Villarreal ile Real Betis takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Villarreal galibiyetine 2.03, beraberlik tercihine 3.75, Real Betis galibiyetine ise 3.60 verildiğini görüyoruz.

Villarreal’in Mağlubiyeti Yok

Villarreal, bu sezon La Liga’da mağlubiyet yaşamadı. Oynadıkları 6 karşılaşmada 1 galibiyet ve 5 beraberlik aldılar. Geçtiğimiz hafta Real Madrid deplasmanına konuk olan Villarreal, sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. Hafta içi ise Şampiyonlar Ligi’nde Manchester United’a konuk olan Unai Emery’nin öğrencileri, 1-0 öne geçtiği maçta 90+5’te yediği golle 2-1 kaybetti. La Liga’da bu hafta Real Betis’i konuk edecek Villarreal’de Gerard Moreno’nun sakatlığı bulunuyor.

Real Betis Çıkışını Sürdürüyor

Real Betis, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Getafe’yi 2-0 ile geçtiler. La Liga’da son haftalarda üst üste puanlar toplayan Manuel Pellegrini’nin ekibi, son 4 maçta 8 puan topladı. Hafta içi ise Avrupa Ligi’nde Ferencvaros’a konuk olan Real Betis, rakibini 3-1 mağlup etmeyi başardı ve grupta 2’de 2 yaptı. Son 6 resmi maçında 5 galibiyet ve 1 beraberlik alan Real Betis’de moraller yerinde. Maç öncesinde Real Betis’de Youssouf Sabaly, Sergio Canelesve Victor Ruiz’in sakatlıkları var.

Maç Bilgileri

Villarreal – Real Betis Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Smart Spor kanalından saat 19.30’da anlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Los Carmenes Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Villarreal’de Gerard Moreno’nun sakatlığı bulunuyor. Real Betis’de Youssouf Sabaly, Sergio Caneles ve Victor Ruiz’in sakatlıkları var.

Villarreal’in ilk 11’i Belli mi?

Villarreal’in muhtemel kadrosu: Sergio Asenjo, Ruben Pena, Raul Albiol, Juan Foyth, Alfonso Pedraza, Moi Gomez, Coquelin, Manuel Trigueros, Yeremi Pino, Paco Alcacer, Danjuma

Real Betis'in ilk 11’i Belli mi?

Real Betis’in muhtemel kadrosu: Joel Robles, Martin Montoya, Victor Ruiz, Marc Bartra, Jose Portillo, Aitor Ruibal, Nabil Fekir, Antonio Sanabria, Tello, Sergio Canales, Borja Iglesias

İddaa Tahmini

Gollü bir maç bekliyorum. Villarreal, bu sezon ligde mağlubiyet yaşamadı. Real Betis ise son 4 maçta 10 puan topladı ve iyi bir çıkış yakaladılar. Her iki takımında gol bulacağı zevkli bir karşılaşma izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.58

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.70

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Villarreal, haftayı 3 puan ile kapatan takımlardan biriydi. Real Betis’i 2-0 ile geçtiler ve namağlup serisini devam ettirdiler.