Arminia Bielefeld – Bayer Leverkusen İddaa Tahmini 03.10.2021

İddaa fikstüründe 3 Ekim Pazar günü sahne alacak olan Almanya Bundesliga‘nın 7. hafta mücadelesinde, Arminia Bielefeld sahasında Bayer Leverkusen‘i ağırlayacak. Saat 16:30‘da başlayacak maçın yayın ekranı beIN SPORTS HD 4.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Arminia Bielefeld galibiyetine 5.00, beraberliğe 4.00, Bayer Leverkusen galibiyetine ise 1.71 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.74, 2.5 Alt 2.00 oran kazandırıyor.

Bielefeld Tüm Maçlarında Puan Kaybetti

Arminia Bielefeld, Almanya Bundesliga’nın ilk 6 haftasından galibiyet çıkarmayı başaramazken, 6 haftada sadece 3 gol atabildi ve aynı zamanda ligin en zayıf hücum performanslarından birini sergiledi. Ligde galibiyeti bulunmayan 3 takımdan 1’i olan Bielefeld, Frank Kramer yönetiminde zor günler geçiriyor. Milli ara öncesi hücum hattında daha etkili olarak, galibiyet hasretine son vermek isteyen ev sahibi, son olarak deplasmanda Union Berlin’e 1-0 kaybederken, güven vermemeye devam etti.

Bayer Leverkusen Çok Formda

Florian Wirtz atmaya, Bayer Leverkusen  2 kulvarda birden kazanmaya devam ediyor. Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz hafta Mainz 05’i evinde konuk eden Leverkusen, Florian Wirtz’in golüyle 1-0 kazanırken, hafta için UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nda Celtic’i 4-0 mağlup etti ve karşılaşmada tekrar Wirtz gol atmayı başardı. Yıldız futbolcu 7 maçta 6 gol, 4 asistle sezona damga vuruyor. Bundesliga sahnesinde 6 maçtan 4 galibiyet, 1 beraberlikle ayrılan, Avrupa sahnesinde ise 2’de 2 yapan Leverkusen, yeni hocası Gerardo Seoane yönetiminde çok formda.

Maç Bilgileri

Arminia Bielefeld – Bayer Leverkusen Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 3 ekranlarından Türkiye saati ile 20.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Schüco Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Arminia Bielefeld cephesinde ise Klos, Brunner, Czyborra ve Vasiliadis’in sakatlığı bulunuyor. Bayer Leverkusen cephesinde ise Andrich kart cezalısı. Baumgartlinger, Fosu-Mensah, Lomb, Palacios ve Tapsoba’nın sakatlığı bulunuyor.

Arminia Bielefeld’in ilk 11’i Belli mi?

Arminia Bielefeld’in muhtemel kadrosu: Stefan Ortega, Kunze, Cedric Hoorn, Nilsson, Robin Hack, Schöpf, Wimmer, Lasme, Medina, Okugawa, Krüger.

Bayer Leverkusen’nin ilk 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’nin muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Odilon, Bakker, Tah, Aranguiz, Kerem Demirbay, Wirtz, Amiri, Frimpong, Schick, Diaby.

Almanya Bundesliga ve UEFA Avrupa Ligi’nde harika performanslar sergileyen Bayer Leverkusen, galibiyeti bulunmayan Bielefeld deplasmanında galibiyet adına denenmeye değer taraf.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.49

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.71

Maç Sonucu: 0-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Bayer Leverkusen hataya izin vermedi ve Arminia Bielefeld deplasmanında aldığı rahat galibiyetle, iyi lig performansını sürdürdü. Kazananları tebrik ederiz.