Bayern Münih – Frankfurt İddaa Tahmini 03.10.2021

3 Ekim Pazar akşamı, Almanya Bundesliga‘nın yenilgisiz lideri Bayern Münih, 7. hafta kapsamında Frankfurt karşısına çıkacak. Allianz Arena’nın ev sahipliğinde oynanacak olan mücadele, Türkiye saati ile 18:30‘da, beIN SPORTS HD 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Bayern Münih galibiyetine 1.19, beraberliğe 7.55, Frankfurt galibiyetine ise 17.00 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.08, beraberliğe 6.00, konuk ekibe ise 8.80 oran veriyor.

Bayern Münih Doludizgin

Bayern Münih 1 hafta içerisinde önce Almanya Bundesliga liderliğini devir aldı, ardından Şampiyonlar Ligi’nde 2’de 2 yaptı. Almanya Bundesliga’da Bochum’u 7-0 mağlup etmesinin ardından, Fürth deplasmanında 3-1 kazanan Julian Nagelsmann’ın öğrencileri, hafta içi Şampiyonlar Ligi’nde Dynamo Kiev karşısına çıktı ve aldığı 5-0’lık galibiyetin ardından, devler sahnesinde attığı 8 gole karşılık Barcelona ve Kiev’e gol şansı vermedi. Bayern Münih harika bir hücum performansı ortaya koyarken, savunmanın yeni transferi Dayot Upamecano ile savunma hattı da harika işlere imza atıyor.

Frankfurt Galibiyete Hasret

UEFA Avrupa Ligi D Grubu’nun 2. Haftasında alınan Antwerp galibiyeti Frankfurt’a moral verse de, Oliver Glasner yönetiminde Bundesliga’nın 6 haftasını puan kayıplarıyla geçiren ekip, yeni sezonda çıktığı 8 maçın sadece 1’ini kazanabildi. Ligde 5 haftadır beraberliklerle yetinen Frankfurt, Avrupa sahnesinde ise son dakikada bulduğu penaltı fırsatını gole çevirerek aldı. Maç kazanmakta zorlanan ve Bundesliga’da galibiyeti bulunmayan Frankfurt, bu hafta namağlup lider Bayern Münih deplasmanına konuk olacak.

Maç Bilgileri

Bayern Münih – Frankfurt Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 2 ekranlarından Türkiye saati ile 18.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bayern Münih takımında Pavard, Tolisso ve Ulreich sakat. Frankfurt takımında ise Durm, N’Dicka, Lenz ve Rode sakat.

Bayern Münih’in ilk 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Manuel Neuer, Niklas Süle, Bouna Sarr, Nianzou Kouassi, Stanisic, Sane, Kimmich, Gnabry, Goretzka, Lewandowski, Musiala.

Frankfurt’un ilk 11’i Belli mi?

Frankfurt’un muhtemel kadrosu: Kevin Trapp, Da Costa, Christopher Lenz, Hinteregger, Kamada, Sow, Hasebe, Barkok, Ilsanker, Jens Hauge, Kostic.

Son 3 maçında 15 gol atmayı başaran Bayern Münih ile galibiyete hasret kalan Frankfurt’un karşı karşıya geleceği mücadelede 3.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 3.5 ÜST, Oran 1.39

Bets10 Oranı: 3.5 ÜST, Oran 1.48

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Bayern Münih yeni sezonda ilk mağlubiyetini alırken, Frankfurt ise ligde ilk galibiyetini lider Bayern Münih deplasmanında aldı ve büyük bir sürprize imza attı.