Bologna – Lazio İddaa Tahmini 03.10.2021

3 Ekim Pazar günü İtalya Serie A Ligi‘nin 7. hafta fikstüründe bizleri Bologna ile Lazio‘nun 3 puan mücadelesi bekliyor. Yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2 olan mücadelenin başlama saati ise 13:30.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Bologna kazanır seçeneğine 3.40, beraberliğe 3.60, Lazio kazanır seçeneğine ise 2.16 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.55, KGYOK 2.40 oran kazandırıyor.

Bologna Düşüşünü Sürdürdü

Geçtiğimiz hafta Empoli deplasmanına konuk olan Bologna’da, smaç savunmanın büyük hatalarıyla başlarken, golcülerde fırsatları değerlendiremedi. Kendi kalesine attığı golle 1. Dakikada 1-0 geriye düşen ekip, 20 dakika içinde beraberliği yakalarken, aynı zamanda da penaltı fırsatını gole çeviremedi. Bologna ilk yarıda direnç gösterse de, ikinci yarıda çok daha etkisizdi. Son 3 haftayı 2 mağlubiyet, 1 beraberlikle geçiren ev sahibi, ilk 3 haftadan namağlup çıkmayı başarsa da, son haftalarda etkisiz kaldı.

Lazio İki Kulvarda Birden Yükselişte

Maurizio Sarri’nin öğrencileri UEFA Avrupa Ligi’nden 1-0’lık Lokomotiv Moskova galibiyetiyle döndü. İlk hafta Galatasaray’a İstanbul deplasmanında 1-0 kaybeden Lazio, 2. hafta galibiyeti ise Basic ve Gabarron’nun golleriyle aldı. İtalya Serie A Ligi serüvenine ise 2’de 2 yaparak başlayan konuk ekip, sonraki 3 haftayı 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle geçirirken, iki kulvarda birden düşüşe geçmişti. Son hafta Roma derbisini 3-2 kazanan Lazio, tekrar iki kulvarda birden yükselişe geçti.

Maç Bilgileri

Bologna – Lazio Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 13.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi D. Massa. Mücadele Renato Dall’Ara Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bologna takımında Michael, Sansone, Schouten ve Soumaoro sakat. Lazio cephesinde ise Adekanye ve Zaccagni’nin sakatlığı bulunuyor.

Bologna’nın ilk 11’i Belli mi?

Bologna’nın muhtemel kadrosu: Lukasz Skorupski, Soumaoro, Kevin Bonifazi, De Silvestri, Aaron Hickey, Santander, Svanberg, Barrow, Roberto Soriano, Vignato, Orsolini.

Lazio’nun ilk 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Pepe Reina, Acerbi, Hysaj, Luiz Felipe, Anderson, Milinkovic-Savic, Akpro, Lazzari, Leiva, Ciro Immobile.

Galibiyetlerine kaldığı yerden devam eden Lazio, Roma karşısında alınan derbi zaferinin ardından, Bologna karşısında galibiyet serisini sürdürür.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.93

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.16

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Bologna 3 gol ve 3 puanla haftaya damgasını vuran takımlardan biri oldu. Lazio karşısında büyük bir sürprize imza atan ev sahibi, 3 gole karşılık, rakibine gol şansı dahi vermeden kazandı.