Lille Marsilya Bahis Tahmini 03.10.2021

Fransa Ligue 1’de üst üste 2 maçtır kazanan Lille iç sahada, Marsilya ile karşılaşacak. Mücadele saat 18.00’de Beın Sports 3 kanalından takip edilebilecek.

Lille ile Marsilya zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Lille galibiyetinin 2.35, beraberlik tercihinin 3.4, Marsilya galibiyetinin ise 3.10 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Lille’den 3 Puan

Lille, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Strasbourg deplasmanından 2-1’lik galibiyet ile döndüler. Bir önceki hafta ise Reims’i 2-1 mağlup etmişlerdi. Bu sezon Fransa Ligue 1’de ilk kez üst üste 2 galibiyet alan Jocelny Gourvennec’in öğrencileri, puanını 11 yaptı ve 10. Sıraya yükseldi. Zirve yarışından uzaklar ama son 2 haftada toparlanma sinyalleri verdiklerini belirtelim. Bu hafta Marsilya’yı konuk edecek Lille’de Renato Sanches’in sakatlığı bulunuyor.

Marsilya Düşüşte

Marsilya, son haftalarda düşüşe geçti. 2 hafta önce Angers deplasmanından golsüz beraberlik ile dönen Marsilya, geçtiğimiz hafta ise iç sahada konuk ettiği Lens’e 3-2 mağlup oldu. Fransa Ligue 1’de sezonun ilk yenilgisini yaşayan Jorge Sampaoli, son 2 maçta ise 5 puan kaybetti. 4. Sıraya gerileyen Marsilya, lider PSG’nin 10 puan gerisinde kaldı. Hafta içi Avrupa Ligi’nde Galatasaray’ı konuk eden Marsilya’nın bu maçtan da galibiyet çıkartamadığını ve rakibi ile golsüz berabere kaldığını belirtelim. Maç öncesinde Marsilya’da eksik bulunmuyor.

Maç Bilgileri

Lille – Marsilya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 3 kanalından saat 18.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Pierre-Mauroy Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lille takımında Jardim ve Sanches’in sakatlığı bulunuyor.

Lille’in ilk 11’i Belli mi?

Lille’in muhtemel kadrosu: Ivo Grbic, Jose Fonte, Mandava, Sven Botman, Zeki Çelik, Benjamin Andre, Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı, Jonathan David, Jonathan Ikone

Marsilya’nın ilk 11’i Belli mi?

Marsilya’nın muhtemel kadrosu: Steve Mandanda, Balerdi, Saliba, Guendouzi, Gueye, Gerson, Peres, Bamba Dieng, Kamara, Cengiz Ünder, La Fuente

İddaa Tahmini

Zor bir maç. Marsilya, son 3 resmi maçta güven vermedi. Lille’de son 2 maçını kazandı ama savunmada yine sorunlular. En uygun seçim, gollere yönelmek. Karşılıklı goller bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.68

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.85

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Lille, haftayı 3 puan ile kapattı. Marsilya’yı 2-0 ile geçtiler ve moral buldular.