İtalya İspanya İddaa Tahmini 06.10.2021

UEFA Uluslar Ligi yarı final heyecanı başlıyor. İtalya ile İspanya’nın karşı karşıya geleceği zorlu mücadele, saat 21.45’te başlayacak ve S SPORT kanalından canlı olarak izlenebilecek.

İtalya ile İspanya takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak İtalya galibiyetine 2.31, beraberlik tercihine 3.20, İspanya galibiyetine ise 3.65 verildiğini görüyoruz.

İtalya’da Yüzler Gülüyor 

İtalya’da yüzler gülüyor. 2020 Avrupa Şampiyonası’nda şampiyonluğa ulaşan Roberto Mancini’nin öğrencileri, UEFA Uluslar Ligi’nde sahne olacak. Yarı finalde İspanya ile karşı karşıya gelecekler. İki takım EURO 2020 yarı finalinde karşı karşıya gelmiş ve İtalya, rakibini penaltılarla elemeyi başarmıştı. UEFA Uluslar A Ligi 1. Grupta Hollanda, Polonya ve Bosna Hersek ile karşı karşıya gelen İtalya, 6 maç sonunda 12 puan topladı ve grubunu lider tamamladı. Uluslar Ligi yarı finalinde İspanya ile karşılaşacak İtalya, maçın favorisi olarak gösteriliyor. 

İspanya Rövanşı Almak İstiyor

İspanya, UEFA Uluslar A Ligi 4. Gruptan lider çıkmayı başarmıştı. Almanya, Ukrayna ve İsviçre ile aynı grupta bulunan Luis Enrique’nin ekibi, 11 puan topladı ve yarı finalin yolunu tuttu. EURO 2O2O’de de İtalya ile karşılaşan İspanya, rakibine penaltılarla kaybetmiş ve EURO 2O2O’ye veda etmişti. Bu kez Uluslar Ligi yarı finalinde İtalya ile karşılaşacak İspanya, rövanşı alma hedefinde. Maç öncesinde İspanya’da İspanya’da Thiago ve Gerard Moreno’nun sakatlığı bulunuyor.

Maç Bilgileri

İtalya– İspanya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’te başlayacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı.. Mücadele Giuseppe Meazza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İspanya’da Thiago ve Gerard Moreno’nun sakatlığı bulunuyor.

İtalya'nın ilk 11’i Belli mi?

İtalya’nın muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Di Lorenzo, Leonardo Bonucci, Giorgio Chiellini, Emerson, Manuel Locatelli, Jorginho, Nicolo Barella, Domenico Berardi, Lorenzo İnsigne, Ciro İmmobile

İspanya'nın ilk 11’i Belli mi?

İspanya’nın muhtemel kadrosu: Unai Simon, Laporte, Jordi Alba, Luis Gaya, Pau Torres, Busquets, Pedri, Dani Olmo, Rodri, Ferran Tores, Alvaro Morata

İddaa Tahmini

İtalya’dan galibiyet bekliyorum. İspanya’ya nazaran çok daha güçlüler ve formdalar. Son EURO 2020 şampiyonu İtalya, İspanya’yı Uluslar Ligi yarı final maçında mağlup eder ve finale çıkar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.92

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 2.31

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: İspanya, Ferran Torres ile güldü. İtalya’yı 2-1 mağlup ettiler ve finale yükselmeyi başardılar.