Cebelitarık Karadağ İddaa Tahmini 08.10.2021

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu 7. Maçında Karadağ deplasmanda, Cebelitarık’a konuk olacak. Mücadele saat 21.45’te start alacak. Karşılaşmayı hakem Flip Glova yönetecek.

Cebelitarık ve Karadağ arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Cebelitarık kazanır 26.00, beraberlik 11.00, Karadağ kazanır ise 1.10 olarak açıklanmış.

Cebelitarık’ın Puanı Yok

Cebelitarık’ın grupta herhangi bir iddiası bulunmuyor. Üst üste oynadıkları 6 karşılaşmadan da puan çıkartamadılar. Eylül ayında Türkiye ve Norveç ile karşı karşıya gelen Julio Ribas’ın ekibi, 2 maçtan da mağlubiyet ile ayrıldı. Türkiye’ye 3-0, Norveç’e ise deplasmanda 5-1 kaybettiler. Grupta puansız olarak son sırada yer alan Cebelitarık, bu hafta Karadağ’ı konuk edecek. Karadağ karşısında ilk maçta 4-1 kaybetmişlerdi. Maç öncesinde Cebelitarık’ın eksiği bulunmadığını belirtelim.

Karadağ 4 Maçtır Kazanamıyor

Karadağ, grupta oynadığı son maçlarda galibiyet alamamaya başladı. Eylül ayında oynadığı 2 karşılaşmadan da galibiyet çıkartamayan Karadağ, tek puanını Letonya karşısında alabildi. Hollanda’ya 4-0 kaybeden Karadağ, Letonya ile de golsüz berabere kalmıştı. Grupta oynadığı son 4 maçtan galibiyet çıkartamayan Miodrag Radulovic’in öğrencileri, bu hafta Cebelitarık karşısında kazanarak moral bulmak istiyor. Karadağ’da maç öncesinde eksik bulunmuyor.

Maç Bilgileri

Cebelitarık – Karadağ Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’te başlayacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Victoria Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Cebelitarık'ın ilk 11’i Belli mi?

Cebelitarık’ın muhtemel kadrosu: Coeling, Chipolina, Sergeant, Chipolina, Barnett, Mouelhi, Britto, Badr Hassan, Walker, De Barr, Casciaro.

Karadağ'ın ilk 11’i Belli mi?

Karadağ’ın muhtemel kadrosu: Mijatovic, Radunovic, Lagator, Sofranac, Marusic, Vukcevic, Vesovic, Deni Hocko, Jovovic, Haksabanovic, Beqiraj

İddaa Tahmini

Karadağ’ın rahat bir galibiyet almasını bekliyorum. Cebelitarık engelini farklı geçerler. Karşılaşmada en az 3 gol izleriz.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.22

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.30

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Karadağ, maçı tek başına üste taşıdı. Cebelitarık’ı 3-0 mağlup ettiler ve rahat bir galibiyet aldılar.