Günün İddaa Kuponu (2) 08.10.2021

8 Ekim Cuma günü fikstüründe yer alan 2022 Dünya Kupası Avrupa Eleme Grupları mücadelelerini kupon olarak derledim. Kazanmanız dileğiyle.

Türkiye – Norveç: MS 1, 1.86 (iddaa) – 2.25 (Bets10) ; Türkiye, Ülker Stadı’nda en yakın rakibi Norveç‘i konuk ediyor. 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu kapsamında 8 Ekim Cuma akşamı Türkiye saati ile 21:45‘te sahne alacak dev maç, TRT 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. Türkiye’de göreve Stefan Kuntz getirildi. Şenol Güneş dönemi Kırmızı Beyazlılar için harika başlarken, EURO 2020 biletini alan, ardından 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu’nda ilk 5 haftadan namağlup çıkmayı başaran Türkiye, önce EURO 2020 gruplarını puansız tamamladı, ardından Dünya Kupası Elemelerinde düşüşe geçti. G Grubu’nda son 3 haftadan sadece 1 galibiyet alabilen Türkiye, Letona ve Karadağ karşısında sürpriz puan kayıpları yaşarken, son maçta Hollanda’ya 6-1 kaybedince, Şenol Güneş’in yerine göreve Kuntz getirildi. Bu hafta Norveç ile ya tamam ya devam niteliğinde bir sınav verecek olan Türkiye, 2 puan geriye düştüğü Norveç karşısında toparlanmak istiyor. Norveç’i ilk maçta 3-0 mağlup etmeyi başaran Türkiye, geri dönüşü taraftarı önünde başarmak istiyor. Liderlikten 3. sıraya kadar düşen Türkiye, yen hocasıyla ilk sınavına çıkıyor. 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu’nda 6 haftadan 4 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyetle 13 puan toplamayı başaran Norveç, Hollanda ile birlikte liderlik koltuğunu paylaşıyor. Sadece Türkiye’ye evinde 3-0 kaybeden Norveç, son 4 haftada maç kaybetmedi. Türkiye ile deplasmanda karşılaşacak olan Norveç, bu hafta kazanması halinde puan farkını 5’e yükseltecek ve 2. Sırayı büyük ölçüde garantilerken, rotasını liderlik koltuğuna çevirecek. Norveç son haftalardaki iyi performansıyla dikkat çekse de, son 9 golün 5’ini atan Erling Haaland kadroda yer almıyor. En büyük yıldızından aldığı sakatlık haberiyle yıkılan Norveç, Türkiye karşısında zor bir sınava çıkıyor. Türkiye’da kan değişikliğinin işe yarayacağını ve Kuntz döneminin galibiyetle başlayacağını düşünüyorum. İlk maçta Norveç.’i mağlup etmeyi başaran Türkiye, Haaland’ın yokluğunda Norveç’i bir kez daha mağlup edecektir.

İzlanda – Ermenistan: MS 2, 3.05 (iddaa) – 3.40 (Bets10) ; 8 Ekim Cuma akşamı Türkiye saati ile 21:45‘te, İzlanda‘nın rakibi Ermenistan. 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri J Grubu kapsamında sahne alacak maçı Bets10 sitesinden canlı izleyebilirsiniz. 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri J Grubu’nda, Almanya, Ermenistan, Romanya ve Liechtenstein ile mücadele eden İzlanda, 6 maçtan sadece 4 puan çıkarabildi. Sadece Liechtenstein karşısında maç kazanmayı başaran ekip, tek beraberliğini ise evinde ağırladığı Kuzey Makedonya’dan alabildi. Son olarak Almanya’ya iç sahada 4-0 kaybeden ve son 3 maçta galibiyeti bulunmayan İzlanda, liderin 11, 2. Sıranın ise 7 puan gerisinde son 4 haftaya giriyor. Arnar Vidarsson ve ekibinde umutlar tükenmek üzere. Ermenistan Milli takımı son hafta evinde ağırladığı Liechtenstein ile 1-1 berabere kaldı ve büyük bir yıkım yaşadı. Grubun en zayıf halkasına ilk puanını alma fırsatı tanıyan Ermenistan, grup 2.’sine yakışmayan bir performans ortaya koydu. Gruba 3’te 3 yaparak başlayan ve en iyi başlangıca imza atan Ermenistan, son 3 haftada ise Kuzey Makedonya ve Liechtenstein ile berabere kalırken, lider Almanya’ya 6-0 kaybetti. En yakın rakibi ile puan farkı 1’e inerken, Ermenistan Milli takımı ilk maçta 2-0 mağlup ettiği İzlanda karşısında tekrar kazanarak, gruptaki yerini korumak istiyor. İlk 3 haftadan 3 galibiyetle çıkan Ermenistan, son 3 haftanın tamamında ise puan kaybetti. 2. sırada yoluna devam eden konuk ekibin, İzlanda deplasmanında kazanacağını düşünüyorum.

Almanya – Romanya: H1, 1.25 (iddaa) – 1.33 (Bets10) ; 8 Ekim Cuma akşamı, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri J Grubu‘nda, lider Almanya ile 3. sıradaki Romanya kozlarını paylaşacak. S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak mücadelenin başlama saati 21:45. Almanya yeni hocası Hansi Flick yönetiminde çıktığı tüm maçlarını kazandı. 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri J Grubu’nda mücadelede eden Panzerler, son 3 maçta Liechtenstein, Ermenistan ve İzlanda’yı toplamda 12 gol atarak mağlup ederken, rakiplerine gol şansı dahi vermedi. Teknik adam değişikliğinin ardından Almanya’da, Timo Werner, Leroy Sane, Marco Reus ve Serge Gnabry’nin Milli takım performansları yükseldi. Gruplarda son 4 haftaya girilirken, en yakın rakibinin 4 puan üzerinde lider olarak yoluna devam eden Almanya, hayal kırıklığı yaratan EURO 2020 performansının ardından, Flick ile güven tazeledi. 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri J Grubu’nda mücadele veren Romanya Milli takımı, bu hafta lider Almanya’ya deplasmanda konuk olacak. Son 3 haftada kalesini gole kapatmayı başaran ve attığı 4 golle 2 galibiyet, 1 beraberlik alan Romanya, 10 puanla 3. Sıraya yükseldi. 2. Sıradan 1, liderlikten 5 puan uzaklıkta yoluna devam eden Mirel Radoi’nin öğrencileri, İzlanda ve Liechtenstein karşısında 2-0’lık galibiyetler alırken, son hafta Kuzey Makedonya ile 0-0 berabere kaldı. Bitime 4 hafta kala gruptan çıkma umutları devam eden ve ilk maçta Almanya’ya 1-0 kaybeden Romanya, bu hafta en az 1 puanı hedefliyor. Almanya Milli takımı, Flick yönetimindeki harika performansını iç sahada hız kesmeden sürdürecek ve ilk maçta tek farkla mağlup ettiği Romanya karşısında farklı bir galibiyet alacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 7.09

Bets10 Bahis Oranı: 10.17