Finlandiya – Ukrayna İddaa Tahmini 09.10.2021

Finlandiya evinde Ukrayna‘yı konuk edecek. 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu mücadelesi, 9 Ekim Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 19:00‘da, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Finlandiya galibiyetine 3.30, beraberliğe 3.20, Ukrayna galibiyetine ise 2.35 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.40, 2.5 Alt 1.57 oran kazandırıyor.

Finlandiya Fransa’ya Direnemedi

Finlandiya, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu’nda 5. haftayı mağlubiyetle kapatan takımlardan biriydi. Lider Fransa karşısına çıkan Markku Kanerva’nın öğrencileri, deplasmanda 2-0’lık mağlubiyetle dönerken, rakip kalede etkili olmayı dahi başaramadı. Lider ile puanını eşitleme şansını kaçıran ve grupta ilk mağlubiyetini alan Finlandiya, ilk 4 haftadan 2 beraberlik, 1 galibiyetle 5 puan toplamayı başarmıştı. Fransa maçına kadar tüm rakiplerine gol atmayı başaran ev sahibi, Ukrayna ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. 2. Sırayı rakibiyle paylaşan Finlandiya, iç saha avantajıyla rakibine üstünlük kurmak istiyor.

Ukrayna Skoru Koruyamadı

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu’nda mücadele eden Ukrayna, ilk 5 haftanın tamamında gollü beraberlikler aldı. Tüm maçlarda iyi hücum performansına karşın, kalesini gole kapatmayı başaramayan konuk ekip, son olarak lider Fransa ile iç sahada 1-1 berabere kaldı ve lidere 2 maçta da geçit vermedi. 2. Sırada yer alan ve rakibi Finlandiya ile aynı puana sahip olan Oleksandr Petrakov’un öğrencileri, son 4 haftanın tamamında öne geçmeyi başarsa da, skoru korumayı bir türlü başaramadı.

Maç Bilgileri

Finlandiya – Ukrayna Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi J. Manzano. Mücadele Helsingin Olympia Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Finlandiya’nın ilk 11’i Belli mi?

Finlandiya’nın muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Jere Uronen, Daniel O’ Shaughnessy, Paulus Arajuuri, Jukka Raitala, Joano Toivio, Glen Kamara, Robin Lod, Tim Sparv, Joel Pohjanpalo, Teuumy Pukki.

Ukrayna’nın ilk 11’i Belli mi?

Ukrayna’nın muhtemel kadrosu: Pyatov, Kryvtsov, Mykolenko, Sydorchuk, Malinovsky, Yaremchuk, Tsygankov, Kovalenko, Karavayev, Yarmolenko.

Maç kazanmayı başaramasa da, ilk 5 haftadan namağlup çıkmayı başaran Ukrayna, en yakın rakibi karşısında performansını bir adım daha ileriye taşıyacak ve haftayı galibiyetle kapatacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.98

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.35

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Ukrayna deplasmandan galibiyetle dönmeyi başardı ve ilk 4 haftadan beraberlikle ayrılan konuk ekip, beklediğimiz gibi ilk galibiyetini aldı. Kazananları tebrik ederiz.