Gürcistan Yunanistan Bahis Tahmini 09.10.2021

Dünya Kupası 2022 Avrupa Elemeleri B Grubunda mağlubiyeti bulunmayan Yunanistan deplasmanda, Gürcistan’a konuk olacak. Mücadele saat 19.00’da başlayacak ve Batum Stadı’nda oynanacak.

Gürcistan ile Yunanistan takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Gürcistan galibiyetine 3.60, beraberlik tercihine 3.10, Yunanistan galibiyetine ise 2.30 verildiğini görüyoruz.

Gürcistan Son Sırada

Gürcistan, grupta büyük hayal kırıklığı yaratan takımlardan biri. Grupta oynadıkları 5 karşılaşmada henüz galibiyet almayı başaramadılar. 5 maçta 4 mağlubiyet yaşayan Willy Sagnol’un ekibi, sadece Yunanistan deplasmanında puan alabildi ve topladığı 1 puan ile son sırada yer alıyor. Grupta Eylül ayında oynadıkları 2 maçta Kosova’ya 1-0, İspanya’ya ise deplasmanda 4-0 kaybetmişlerdi. Bu hafta Yunanistan’ı konuk edecek Gürcistan’ın grupta herhangi bir iddiası bulunmadığını belirtelim.

Yunanistan 4 Maçtır Kaybetmiyor 

Yunanistan, play off umutlarını sürdürüyor. Grupta şimdiye kadar 4 maça çıkan Johnny Vant Schip’in ekibi, 4 karşılaşmada mağlubiyet yaşamadı ve grupta mağlubiyeti bulunmayan tek takım konumundalar. 4 maç sonunda topladığı 6 puan ile 3. Sırada yer alan Yunanistan, grupta tek galibiyetini İsveç karşısında aldı. Son maçta İsveç’i 2-1 mağlup ettiler ve gruptan çıkma umutlarını korudular. Bu hafta Gürcistan’a konuk olacak Yunanistan’ın kazanması gereken bir maç. Maç öncesinde Yunanistan’da önemli bir eksik bulunmuyor.

İddaa Tahmini

Yunanistan’dan galibiyet bekliyorum. İlk 2 açısından kazanmaları gereken bir karşılaşmaya çıkacaklar. Gürcistan deplasmanında kazanan taraf olurlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.04

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.30

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Yunanistan, önemli bir galibiyet alamadı. Gürcistan’ı 2-0 mağlup ettiler ve zirve takibini devam ettirdiler.