İspanya Fransa İddaa Tahmini 10.10.2021

UEFA Uluslar Ligi’nde final heyecanı yaşanacak. İspanya ile Fransa’nın karşı karşıya geleceği mücadele saat 21.45’te başlayacak. Bu karşılaşmayı S SPORT ve TRT SPOR kanallarından canlı olarak izleyebilirsiniz.

İspanya ve Fransa arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. İspanya kazanır 2.97, beraberlik 3.30, Fransa kazanır ise 2.62 olarak açıklanmış.

İspanya Şampiyonluk İçin İddialı 

İspanya, Uluslar Ligi şampiyonluğu için oldukça iddialı diyebiliriz. Yarı finalde İtalya ile karşı karşıya gelen Luis Enrique’nin öğrencileri, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrılmayı başardı. Tam 30 maçtır kaybetmeyen İtalya’yı deviren İspanya’da moraller yerinde. Ferran Torres ve Mikel Oyarzabal işbirliği ile kazanmayı başaran İspanya, Uluslar Ligi finalinde Fransa ile karşı karşıya gelecek. Fransa, İtalya’dan çok daha zorlu bir rakip. Özellikle Benzema ve Mbappe ikilisine, İspanya’nın nasıl bir önlem alacağı merak konusu.

Fransa Favori Taraf 

Fransa, geçtiğimiz hafta içi karşılaştığı Belçika’yı 3-2 mağlup etti ve Uluslar Ligi’nde 2. Finalist oldu. Yarı finalde Belçika ile karşı karşıya gelen Didier Deschamps’ın ekibi, 2-0 geriye düştüğü maçtan 3-2’lik galibiyet ile ayrıldı ve finalin yolunu tuttu. Finalde ise İspanya’nın rakibi oldular. İspanya karşısında maçın favorisi olarak gösterilen Fransa’nın kazanması bekleniyor. Belçika karşısında iyi bir performans ortaya koyan Mbappe, 1 gol ve 1 asistlik katkı sağlamıştı. 60. Dakikadan sonra yoğun bir baskı kuran Fransa, haklı bir galibiyet elde etti. Fransa’da final öncesinde eksik bulunmadığını belirtelim.

Maç Bilgileri

İspanya – Fransa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’te başlayacak ve TRT SPOR kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele La Cartuja Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

İspanya'nın ilk 11'i Belli mi?

İspanya’nın muhtemel kadrosu: Unai Simon, AymericLaporte, Jordi Alba, Pau Torres, Marcos Alonso, Sergio Busquets, Koke, Pablo Gaviria, Mikel Oyarzabal, Ferran Tores, Pablo Sarabia

Fransa'nın ilk 11’i Belli mi?

Fransa’nın muhtemel kadrosu: Hugo Lloris, Benjamin Pavard, Jules Kounde, Raphael Varane, Lucas Hernandez, Theo Hernandez, Adrien Rabiot, Paul Pogba, Antoine Griezmann, Karim Benzema, Mbappe

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. Hem İspanya hem ise Fransa, yarı finalde ne kadar üretken olduğunu gösterdi. Gollü bir maç izleyeceğimizi düşünüyorum. Her iki takımdan da gol beklentim var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.69

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.85

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: İspanya, öne geçtiği maçta skoru koruyamadı. Fransa, 2-1 kazandı ve Uluslar Ligi’nde şampiyonluğa ulaştı.