İsveç Kosova İddaa Tahmini 09.10.2021

Dünya Kupası 2022 Avrupa Elemeleri B Grubunda heyecan devam ediyor. İsveç evinde, Kosova ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 19.00’da başlayacak ve mücadeleyi Marco Di Bello yönetecek.

İsveç ve Kosova arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. İsveç kazanır 1.63, beraberlik 3.95, Kosova kazanır ise 5.55 olarak açıklanmış. 

İsveç Galibiyet Peşinde

İsveç, grubun dikkat çeken takımlarından biri. İspanya ile beraber liderlik savaşı veriyorlar. Grupta 4 maça çıkan Janne Andersson’un öğrencileri, 4 maçta 9 puan topladı ve 2. Sırada yer alıyor. Lider İspanya’nın 4 puan gerisinde bulunan İsveç’in 2 maçının da eksik olduğunu belirtelim. Grupta oynadığı son maçta Yunanistan’a deplasmanda 2-1 kaybeden İsveç, ilk mağlubiyetini yaşamıştı. Bu hafta Kosova’yı konuk edecek İsveç’in maçın net favorisi olduğunu belirtelim.

Kosova’dan Tek Galibiyet

Kosova’nın grupta tek galibiyeti bulunuyor. Bernard Challandes’in öğrencileri, grupta tek galibiyetini Gürcistan deplasmanında almıştı. Gürcistan’ı 1-0 ile geçen Kosova, Yunanistan ile de 1-1 berabere kaldı. 5 maç sonunda 4 puan toplayan Kosova, 4. Sırada yer alıyor. Grupta oynadıkları son maçta İspanya’ya 2-0 kaybettiler. Gruptan çıkma şansı mucizelere bağlı olan Kosova’nın bugün İsveç deplasmanında işi son derece zor. Maç öncesinde Kosova’da önemli bir eksik olmadığını belirtelim.

Maç Bilgileri

İsveç – Kosova Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Marco Di Bello. Mücadele Friends Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

İsveç’in ilk 11’i Belli mi?

İsveç’in muhtemel kadrosu: Robin Olsen, Marcus Danielsson, Mikael Lustig, Victor Lindelöf, Ludwig Augustinsson, Sebastian Larsson, Kristoffer Olsson, Emil Forsberg, Albin Ekdal, Alexander Isak, Marcus Berg

Kosova'nın ilk 11’i Belli mi?

Kosova’nın muhtemel kadrosu: Arianet Muric, Vojvoda, Rrahmani, Aliti, Kololli, Dresevic, Hadergjonaj, Celina, Berisha, Rashica, Vedat Muriqi

İddaa Tahmini

İsveç, maçın net favorisi. Kosova karşısında kazanmalarını bekliyorum. İsveç, 3 puana yakın taraf.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.20

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.33

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor..