Kazakistan – Bosna Hersek İddaa Tahmini 09.10.2021

9 Ekim Cumartesi akşamı 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu‘nda, Kazakistan ile Bosna Hersek kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 16:00‘da sahne alacak maçın yayın ekranı S Sport Plus.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Kazakistan galibiyetine 4.75, beraberliğe 3.75, Bosna Hersek galibiyetine ise 1.78 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.96, KGYOK 1.85 oran kazandırıyor.

Kazakistan Son Dakika Golüyle Kurtuldu

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu’nda, Talgat Baysufinov yönetiminde mücadele eden Kazakistan, ilk 5 haftanın tamamında puan kaybı yaşarken, zayıf halkalardan biri haline geldi. Son olarak Bosna Hersek deplasmanına konuk olan ev sahibi, 51. dakikada Kuat’ın golüyle 1-0 öne geçerken, bitime saniyeler kala 2-1 geriye düştü ve Zainutdinov son saniye golüyle takımına 1 puanı getirdi. 5 haftada 2 puanı bulunan Kazakistan, en yakın rakibi Bosna Hersek’i mağlup etmek istiyor.

Bosna Hersek Galibiyet Peşinde

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu’nun 5. haftasında Kazakistan’ı evinde ağırlayan Bosna Hersek, maç boyunca iyi bir oyun sergilemesine karşın, 51. Dakikada 1-0 geriye düştü. 74. Dakikada tecrübeli isim Pjanic ile beraberliği yakalayan Bosna, oyuna sonradan giren Menalo ile bitime 4 dakika kala 2-1 öne geçmeyi başardı. Galibiyeti hak eden taraf Bosna olsa da, konuk ekip son dakika golüyle beraberliğe razı geldi ve ilk 4 haftanın tamamında puan kaybetti. Sadece lidere kaybeden Bosna Hersek, 2.’likten sadece 2 puan uzaklıkta yoluna devam ediyor.

Maç Bilgileri

Kazakistan – Bosna Hersek Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi D. Massa. Mücadele Astana Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Kazakistan’ın ilk 11’i Belli mi?

Kazakistan’ın muhtemel kadrosu: Nepogodov, Maliy, Abiken, Marochkin, Suyumbayev, Islamkhan, Shomko, Logvinenko, Shchetkin, Pertsukh, Zainutdinov.

Bosna Hersek’in ilk 11’i Belli mi?

Bosna Hersek’in muhtemel kadrosu: Sehic, Kolasinac, Sunjic, Sanicanin, Cipetic, Hadziahmetovic, Visca, Gojak, Cimirot, Hodzic, Dzeko.

Son maçta rakibinden daha iyi bir oyun ortaya koyan ve galibiyet kaçıran Bosna Hersek’in, deplasmanda bu kez galibiyete ulaşacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.57

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.78

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Bosna Hersek deplasmanda rakibine gol şansı vermezken, Smail Prevljak’ın 2 golüyle galibiyet hedefine ulaştı. Kazananları tebrik ederiz.