Macaristan Arnavutluk İddaa Tahmini 09.10.2021

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu 7. Maçında Arnavutluk deplasmanda, Macaristan karşısında puan arayacak. 21.45’te başlayacak karşılaşma S SPORT Plus kanalından ekranlara gelecek.

Macaristan ve Arnavutluk arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Macaristan kazanır 2.05, beraberlik 3.30, Arnavutluk kazanır ise 4.00 olarak açıklanmış.  

Macaristan Galibiyet Peşinde

Macaristan, Eylül ayında oynadığı maçlarda pek iyi bir performans gösteremedi. İngiltere ve Macaristan’a gol atamadan kaybeden Macaristan, grupta oynadığı son maçta ise Andorra’yı 2-1 ile geçti. Andorra karşısında zorlandılar ama 3 puan almasını bildiler. Bu galibiyet ile puanını 10 yapan Marco Rossi’nin ekibi, gruptan çıkma umutlarını sürdürüyor. Bugün Arnavutluk’u konuk edecen Macaristan’ın kazanması halinde, büyük bir avantaj yakalayacağını belirtelim.

Arnavutluk Umutlu

Arnavutluk, gruptan çıkma umutlarını devam ettiriyor. Grupta oynadığı 6 karşılaşmada 4 galibiyet ve 2 mağlubiyet yaşayan Edoardo Reja’nın öğrencileri, 12 puan topladı ve 2. Sırada kendine yer buldu. Eylül ayında oynadığı 3 maçta Polonya’ya 4-1 kaybeden Arnavutluk, Macaristan ve San Marino’yu ise mağlup etmeyi başardı. Son 2 maçından da galibiyet ile ayrılan Arnavutluk’da moraller yerinde. Bugün konuk olacakları Macaristan karşısında da puan almak istiyorlar.

Maç Bilgileri

Macaristan – Arnavutluk Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’te başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Puskas Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Macaristan'ın ilk 11'i Belli mi?

Macaristan’ın muhtemel kadrosu: Gulasci, Adam Lang, Salai, Zsolt Nagy, Roland Varga, Adam Nagy, Szoboszlai, Lovrencsics, Mate Patkai, Sallai, Szalai

Arnavutluk'un ilk 11’i Belli mi?

Arnavutluk’un muhtemel kadrosu: Etrit Berisha, Lenjani, Hysaj, Veseli, Djimitsi, Dermaku, Keidi Bare, Gjasula, Kristi Qose, Rey Manaj, Bekim Balaj

İddaa Tahmini

Arnavutluk, grupta oynadığı ilk maçta Macaristan’ı 1-0 mağlup etti. Grupta oynadıkları son 2 maçta gol yemeden kazandılar. Bugün Macaristan karşısında da puan alabilecek güçteler.

İddaa Oranı: 02 (ç), Oran 1.48

Bets10 Oranı: 02 (ç), Oran 1.80

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Arnavutluk, sürpriz yaptı. Konuk oldukları Macaristan deplasmanında tek golle 1-0 kazandılar.