Polonya San Marino İddaa Tahmini 09.10.2021

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu 7. Maçında son sırada bulunan San Marino deplasmanda, Polonya’nın konuğu olacak. Karşılaşmanın saat 21.45’te başlayacağını belirtelim.

Polonya ile San Marino takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Polonya galibiyetine ***, beraberlik tercihine ***, San Marino galibiyetine ise *** verildiğini görüyoruz.

Polonya 3. Sırada

Polonya, grupta 3. Sırada yer alıyor. Lider İngiltere ile 5, 2. Sıradaki Arnavutluk ile de aralarında 1 puanlık fark var. İngiltere’nin ardından 2. Sıranın favorisi olarak gösterilen takımın Polonya olduğunu belirtelim. Grupta oynadığı son maçta lider İngiltere’den puan almayı başaran Paulo Sousa’nın öğrencilerinde moraller yerinde. Son 3 maçta ise 7 puan topladılar ve gruptan çıkma umutlarını arttırdılar. Son sırada yer alacak San Marino karşısında da rahat kazanmaları bekleniyor.

San Marino 6 Maçtır Kaybediyor

San Marino için söylenecek pek fazla bir şey yok. Grupta oynadıkları 6 karşılaşmada henüz puan alma sevinci yaşayamadılar. Üst üste 6 maçtır kaybeden San Marino, hem grubun  hem ise elemelerin en zayıf takımı. Grupta oynadıkları 6 karşılaşmada tam 24 gol yediler. Bu maçlarda ise sadece 1 golleri var. Bu hafta Polonya’ya konuk olacak San Marino’nun yine farklı bir mağlubiyet yaşaması bekleniyor.

Maç Bilgileri

Polonya – San Marino Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’te başlayacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Pepsi Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Polonya'nın ilk 11'i Belli mi?

Polonya’nın muhtemel kadrosu: Szczesny, Kedziora, Jan Bednarek, Kamil Glik, Bereszynski, Krychowiak, Mateusz Klich, Zielinski, Jozwiak, Piatek, Lewandowski

San Marino'nun ilk 11’i Belli mi?

San Marino’nun muhtemel kadrosu: Simoncini, Vitaioli, Simoncini, Giardi, Palazzi, D’Addario, Lundei, Gasperoni, Censoni, Berardi, Bernardi

İddaa Tahmini

San Marino’nun direnebilecek gücü yok. Polonya, farka giden taraf olur. San Marino’yu rahat geçerler.

İddaa Oranı: 4.5 ÜST, Oran ***

Bets10 Oranı: 4.5 ÜST, Oran ***

Maç Sonucu: 5-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Polonya, farklı bir galibiyet aldı. San Marino’yu 5-0 ile geçtiler ve lider İngiltere’nin takibini sürdürdüler.