Bolivya Peru Bahis Tahmini 10.10.2021

2022 Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri grubunda heyecan devam ediyor. Bolivya evinde, Peru’yu konuk edecek. Karşılaşma saat 23.00’de başlayacak ve nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Bolivya ve Peru arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Bolivya kazanır 2.55, beraberlik 3.40, Peru kazanır ise 2.85 olarak açıklanmış.

Bolivya Zayıf Halka

Bolivya, grubun zayıf halkalarından biri. Güney Amerika Eleme grubunda oynadıkları 10 karşılaşmada sadece 1 galibiyet alabildiler. Geçtiğimiz Cuma günü Ekvador ile karşılaşan Cesar Farias’ın öğrencileri, sahadan 3-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Grupta oynadıkları son 3 maçtan da mağlubiyet ile ayrılan Bolivya, son 5 maçtan ise galibiyet çıkartamadı. Bu hafta konuk edecekleri Peru karşısında da işleri zor olacak.

Peru Evinde Kazandı

Peru, bugün karşılaşacağı Bolivya’ya nazaran daha iyi bir konumda. İlk 5 umutları ise devam ediyor. Geçtiğimiz Cuma günü iç sahada Şili’yi konuk eden Ricardo Gareca’nın öğrencileri, sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrılmayı başardı. Şili karşısında alınan galibiyet ile puanını 11 yapan Peru, grupta 7. Sıraya yükselmiş durumda. Bugün Bolivya karşısında alacakları galibiyet ile 5. Sıraya yükselme ihtimalleri var.

Maç Bilgileri

Bolivya – Peru Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden Türkiye saati ile 23:00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Arena Pantanal Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Bolivya’nın ilk 11’i Belli mi?

Bolivya’nın muhtemel kadrosu: Carlos Lampe, Diego Bejarano, Jose Sagredo, Ronny Montero, Adrian Jusino, Oscar Ribera, Boris Cespedes, Leonel Justiniano, Gilbert Alvarez, Marcelo Moreno, Juan Arce

Peru'nun ilk 11’i Belli mi?

Peru’nun muhtemel kadrosu: Pedro Gallese, Aldo Corzo, Renato Tapia, Luis Abram, Anderson Santamaria, Yoshimar Yotun, Christian Cueva, Pedro Aquino, Edison Flores, Andre Carrillo, Gianluca Lapadula

İddaa Tahmini

Bolivya, grubun zayıf takımlarından biri. Peru’ya karşı puan almaları zor gözüküyor. Moralli Peru, Bolivya deplasmanından 3 puan çıkartır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.40

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 2.85

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Bolivya, 3 puanı tek golle aldı. Peru’yu 1-0 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular.