Bolivya – Peru İddaa Tahmini 10.10.2021

Bolivya evinde Peru‘yu konuk edecek. 10 Ekim Pazar günü Türkiye saati ile 23:00‘te sahne alacak olan 2022 Dünya Kupası Güney America Eleme Grubu‘nda sahne alacak mücadeleyi Bets10 sitesinden canlı izleyebilirsiniz.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Bolivya galibiyetine 2.65, beraberliğe 3.30, Peru galibiyetine ise 2.80 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.90, KGYOK 1.90 oran kazandırıyor.

Bolivya Savunması Formsuz

Bolivya, 2022 Dünya Kupası Güney America Eleme Grubu’nda zor günler yaşamaya devam ediyor. Son olarak konuk olduğu Ekvador deplasmanından 3-0’lık mağlubiyetle dönen ev sahibi, üst üste 3. mağlubiyetini alırken, son 3 haftanın tamamında rakiplerine farklı skorlarla teslim oldu. 10 maçta 1 galibiyet, 3 beraberlikle 6 puan toplayabilen Cesar Farias’ın öğrencileri, Venezuela’nın ardından grubun en zayıf halkası.Ev sahibi 3 maçta tam 11 gol yedi ve son haftalara vasat savunma performansıyla damga vurdu.

Peru Vites Yükseltti

Konuk ekip Peru ise 2022 Dünya Kupası Güney America Eleme Grubu’nda haftayı galibiyetle kapatan takımlardan biriydi. Evinde ağırladığı Şili’yi Christian Cueva ve Sergio Pena’nın golleriyle 2-0 mağlup ederken, son 5 haftada 3. Galibiyetini aldı. Peru gruplara kötü bir başlangıç yapmış ve ilk 5 haftayı sadece 1 puanla kapatmıştı. Son 5 haftada ise vites yükselten Peru, bu süreçte sadece lider Brezilya’ya deplasmanda mağlup olurken, 11 puanla 7. sıraya yükseldi ve ilk 4. sıra ile puan farkını 5’e indirdi.

Maç Bilgileri

Bolivya – Peru Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Bets10 sitesi üzerinden Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Arena Pantanal Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Bolivya’nın ilk 11’i Belli mi?

Bolivya’nın muhtemel kadrosu: Carlos Lampe, Diego Bejarano, Jose Sagredo, Ronny Montero, Adrian Jusino, Oscar Ribera, Boris Cespedes, Leonel Justiniano, Gilbert Alvarez, Marcelo Moreno, Juan Arce.

Peru'nun ilk 11’i Belli mi?

Peru’nun muhtemel kadrosu: Pedro Gallese, Aldo Corzo, Renato Tapia, Luis Abram, Anderson Santamaria, Yoshimar Yotun, Christian Cueva, Pedro Aquino, Edison Flores, Santiago Armeno, Gianluca Lapadula.

Son 5 haftada oldukça iyi maçlara imza atan ve topladığı üst üste puanlarla gruptan çıkma şansını arttıran Peru, grubun zayıf halkalarından Bolivya karşısında kazanarak, umutlarını son 7 haftaya doludizgin taşıyacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.36

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.80

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Bolivya karşılaşmayı 10 kişi tamamlasa da, iç saha avantajını iyi değerlendirdi ve Ramiro Vaca Ponce’nin tek golüyle 3 puanı hanesine yazdırdı.