Günün İddaa Kuponu 10.10.2021

UEFA Uluslar Ligi Final ve 3.’lük maçlarını, 2022 Dünya Kupası Güney America Eleme Grubu’nda tek mücadeleyi kupon olarak derledim. Değerlendirmenizi tavsiye ederim.

İspanya – Fransa: KGVAR, 1.69 (iddaa) – 1.85 (Bets10) ; 10 Ekim Pazar günü İddaa fikstüründe bizleri UEFA Uluslar Ligi Final mücadelesi bekliyor. İspanya ile Fransa arasında sahne alacak dev maç Türkiye saati ile 21:45‘te, Giuseppe Meazza Stadı’nın ev sahipliğinde oynanacak. Maçın yayın ekranı S Sport ve TRT Spor. Ferran Torres ve Mikel Oyarzabal işbirliği İspanya’yı, EURO 2020’nin sahibi İtalya karşısında zafere taşıdı. Golleri Torres kaydederken, asistler ise Oyarzabal’dan geldi. UEFA Uluslar Ligi’nde Final biletini cebine koymayı başaran Luis Enrique’nin öğrencileri, EURO 2020 Yarı Final maçında elendiği İtalya’dan intikamını aldı diyebiliriz. EURO 2020 Elemelerinden itibaren İtalya maçına kadar namağlup ilerleyen İspanya, penaltılar sonucunda final biletini rakibine kaptırmıştı. 37 maçtır mağlup olmayan İtalya karşısında harika bir galibiyete imza atan İspanya, finalde ise son Dünya Kupası şampiyonu Fransa ile karşılaşacak. İspanya Milli takımı, EURO 2020’den itibaren yükselen performansını sürdürüyor. 2018 Dünya Kupası’nın sahibi Fransa, EURO 2020’ye Çeyrek Finalde veda ederek büyük bir şok yaşarken, EURO 2020 dönüşü UEFA Uluslar Ligi Yarı Final maçında Belçika deplasmanına konuk olan Didier Deschamps’ın öğrencileri, bir şok daha yaşamaktan golcüleri sayesinde kurtuldu. Belçika’ya ilk yarıda 2-0’lık üstünlük kurma fırsatı veren Fransa, ikinci yarıda oyuncu değişikliği yapmamasına rağmen, bambaşka bir oyun kimliğiyle karşımıza çıktı ve, Benzema, Mbappe ve Hernandez’in golleriyle 3-2’lik galibiyeti hanesine yazdırdı. Varane, Kounde ve Lucas Hernandez ile 3’lü savunma kurgusuyla mücadele eden konuk ekip, harika hücum performansıyla maça damgasını vursa da, savunma hattı çok önemli açıklar verdi. Tarihi bir geri dönüşle finalde mücadele edecek olan Fransa, kağıt üzerinde favori olsa da, çok formda bir İspanya karşısına çıkacak. Dev maçta iki takımında golcüleri güven veriyor. UEFA Uluslar Ligi Final maçında, İspanya ve Fransa’nın golcüleriyle skor üretmeyi başaracağını düşünüyorum.

İtalya – Belçika: KGVAR, 1.59 (iddaa) – 1.75 (Bets10) ; UEFA Uluslar Ligi 3.’lük mücadelesinde, 10 Ekim Pazar akşamı Türkiye saati ile 16:00‘da, İtalya ile Belçika karşı karşıya gelecek. Karşılaşmanın yayın ekranı S Sport ve S Sport Plus. EURO 2020 Yarı Final Turu’nda İspanya’yı penaltılarda mağlup ederek Final biletini cebine koymayı başaran ve ardından İngiltere zaferiyle EURO 2020 kupasını müzesine götürmeyi başaran İtalya, 37 maçlık yenilmezlik serisiyle UEFA Uluslar Ligi Yarı Final Turu’nda tekrar İspanya karşısına çıkarken, maça kötü başlayan ve 17. dakikada 1-0 geriye düşen ekip, 42. dakikada Bonucci’nin oyundan atılmasıyla birlikte geri dönemedi. 2-1’lik mağlubiyetle birlikte final şansını kaçıran Roberto Mancini’nin öğrencileri, İspanya karşısında 3 puandan daha fazlasını kaybetti. İtalya, UEFA Uluslar Ligi’ni 3. tamamlayarak, teselli peşinde olacak. Belçika Milli takımı, UEFA Uluslar Ligi Yarı Final maçında son Dünya Kupası’nın sahibi Fransa karşısına çıkarken, Roberto Martinez’in öğrencileri maça harika başladı. İlk yarıda Carrasco ve Lukaku’nun birbirinden güzel golleriyle 2-0 öne geçmeyi başaran ekipte, rüya ikinci yarı kabusa döndü ve bitiş düdüğüyle birlikte Belçika sahadan 3-2’lik mağlubiyetle ayrıldı. 2018 yılından itibaren katıldığı tüm turnuvalarda en az Çeyrek Finalist olmayı başaran Belçika, kupaya bir türlü ulaşamadı. Son yıllardaki en iyi kadrosuna sahip olsa da, konuk ekip final maçlarında bir türlü çözüm bulamıyor. Belçika’da Martinez ile sergilenen genel performans grafiği güven verse de, özellikle final niteliğindeki zorlu maçlarda sergilenen futbol, konuk ekibin fazlasıyla hataya açık bir takım haline gelmesine neden oldu. EURO 2020’nin son sahibi İtalya, 37 hafta sonra mağlup oldu. Belçika ise 2-0 öne geçtiği maçtan 3-2 ayrılarak final kapısından döndü. 3.’lük ile teselli bulmak isteyen taraflar, bu zorlu 90 dakikada skor üretmeyi başarır.

Venezuela – Ekvador: MS 2, 1.79 (iddaa) – 2.05 (Bets10) ; 10 Ekim Pazar günü 2022 Dünya Kupası Güney America Eleme Grubu‘nda, Venezuela ile Ekvador karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 23:30‘da sahne alacak mücadeleyi, Bets10 sitesi üzerinden canlı olarak izleyebilirsiniz. Venezuela, 2022 Dünya Kupası Güney America Eleme Grubu’nda geçtiğimiz hafta lider Brezilya’ya bir kez daha mağlup olurken, grupta üst üste 4 mağlubiyetini aldı. Son 6 haftanın tamamında ise puan kaybeden ev sahibi, 10 maç sona erdiğinde tek galibiyetle en zayıf halka olmaktan kurtulamadı. Leo González’in öğrencileri, sadece Şili karşısında iç saha avantajıyla maç kazanmayı başarırken, tek beraberliğini ise tekrar iç sahada Uruguay karşısında aldı. 4 puanla yoluna devam eden Venezuela, bitime 8 maç kala Ekvador ile karşı karşıya gelecek. Ev sahibi ilk 5 sıra içerisine girmeyi başaran rakibinden tam 14 puan geride. Matematiksel olarak Venezuela’nın gruptan çıkma şansı devam etse de, González yönetiminde uzun süredir sergilenen futbol ve alınan sonuçlar güven vermedi. Enner Valencia attı, Ekvador evinde rahat kazandı. 2022 Dünya Kupası Güney America Eleme Grubu’nda geçtiğimiz hafta Bolivya’yı iç sahada ağırlayan Ekvador, Fenerbahçe forması giyen Enner Valencia’nın 2, Meksika Ligi’nde top koşturan Estrada’nın tek golüyle 3-0’lık net bir galibiyet aldı. Son 4 maçta sadece Uruguay’a 1-0 kaybeden Ekvador, 10 maç sonunda 5 galibiyet, 1 beraberlik, 4 mağlubiyetle 14 puan toplamayı başardı. İlk 4 sıra gruptan çıkarken, konuk ekip bitime 8 maç kala 3. Sırada kendisine yer buldu. Brezilya ve Arjantin’in ardından en istikrarlı 10 maçlık performans grafiğini ortaya koyan Ekvador, grubun zayıf halkası karşısında 3 puanı hedefliyor. Rakibinden çok daha iyi bir performans grafiği ortaya koyan ve gruptan çıkma şansını dolu dizgin sürdüren Ekvador, en alt sıradaki Venezuela karşısında kazanmaya devam edecektir.

Toplam İddaa Oranı: 4.80

Bets10 Bahis Oranı: 6.63