Venezuela Ekvador İddaa Tahmini 09.10.2021

2022 Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri grubunda son sırada yer alan Venezuela evinde, Ekvador’u konuk edecek. Karşılaşma saat 23.30’da başlayacak ve nesine.com sitesinden takip edilebilecek.

Venezuela ve Ekvador arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Venezuela kazanır 1.63, beraberlik 3.95, Ekvador kazanır ise 5.55 olarak açıklanmış.

Venezuela Son Sırada

Venezuela, grupta son sırada yer alıyor. İlk 5 umutları mucizelere bağlı diyebiliriz. Son 4 maçından da mağlubiyet ile ayrılan Venezuela, grupta oynadığı 10 karşılaşmada sadece 1 galibiyet alabildi ve topladığı 4 puan ile son sırada yer alıyor. Geçtiğimiz Cuma günü iç sahada konuk ettikleri Brezilya’ya 3-1 kaybettiler. Devreye 1-0 önde giren Venezuela, skor üstünlüğünü koruyamadı ve sahadan puansız ayrıldı. Bu hafta Ekvador’u konuk edecek Venezuela’nın puan alması zor gözüküyor.

Ekvador’dan 3 Puan

Ekvador, geçtiğimiz Cuma gününü galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Bolivya’yı 3-0 mağlup ettiler ve moral buldular. Grupta 5. Galibiyetini alan Ekvador, 3. Sıradaki yerini koruyor. Özellikle iç sahada oynadığı maçlarda çok daha etkili sonuçlar alan Gustavo Alfaro’nun ekibi, grupta oynadığı 4 deplasman maçında sadece 1 galibiyet alabildi. Bu hafta konuk olacakları Venezuela deplasmanında maçın favorisiler. Maç öncesinde Ekvador’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Maç Bilgileri

Venezuela – Ekvador Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadele saat 23.30’da start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Estádio Nacional de Brasília Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Venezuela'nın ilk 11’i Belli mi?

Venezuela’nın muhtemel kadrosu: Wuiike Farinez, Alexander Gonzalez, Wilker Angel, Yordan Osorio, Cristian Yepes, Junior Moreno, Jefferson Savarino, Yangel Herrera, Luis Mago, Jose Salomon Rondon, Darwin Machis

Ekvador'un ilk 11’i Belli mi?

Ekvador’un muhtemel kadrosu: Hernan Galindez, Hincapie Reyna, Estupinan, Arboleda, Preciado, Franco, Caicedo, Preciado, Diaz, Mendez, Campana

İddaa Tahmini

Venezuela, grupta son sırada yer alıyor. Sadece 1 galibiyetleri var. Ekvador, 3. Sıradaki yerini korumak istiyor. Venezuela’yı deplasmanda mağlup etmelerini bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.79

Best10 Oranı: MS 2, Oran 2.05

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Venezuela, sürpriz bir galibiyet aldı. Ekvador’u 2-1 ile geçtiler ve grupta 2. galibiyetini aldılar.