Venezuela – Ekvador İddaa Tahmini 10.10.2021

10 Ekim Pazar günü 2022 Dünya Kupası Güney America Eleme Grubu‘nda, Venezuela ile Ekvador karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 23:30‘da sahne alacak mücadeleyi, Bets10 sitesi üzerinden canlı olarak izleyebilirsiniz.

İddaa ve Bahis Tahmini

Best10, Venezuela galibiyetine 4.00, beraberliğe 3.30, Ekvador galibiyetine ise 2.05 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.45, 2.5 Alt 1.55 oran kazandırıyor.

Venezuela En Alt Sıradan Kurtulamadı

Venezuela, 2022 Dünya Kupası Güney America Eleme Grubu’nda geçtiğimiz hafta lider Brezilya’ya bir kez daha mağlup olurken, grupta üst üste 4 mağlubiyetini aldı. Son 6 haftanın tamamında ise puan kaybeden ev sahibi, 10 maç sona erdiğinde tek galibiyetle en zayıf halka olmaktan kurtulamadı. Leo González’in öğrencileri, sadece Şili karşısında iç saha avantajıyla maç kazanmayı başarırken, tek beraberliğini ise tekrar iç sahada Uruguay karşısında aldı. 4 puanla yoluna devam eden Venezuela, bitime 8 maç kala Ekvador ile karşı karşıya gelecek. Ev sahibi ilk 5 sıra içerisine girmeyi başaran rakibinden tam 14 puan geride. Matematiksel olarak Venezuela’nın gruptan çıkma şansı devam etse de, González yönetiminde uzun süredir sergilenen futbol ve alınan sonuçlar güven vermedi.

Valencia Attı Ekvador Kazandı

Enner Valencia attı, Ekvador evinde rahat kazandı. 2022 Dünya Kupası Güney America Eleme Grubu’nda geçtiğimiz hafta Bolivya’yı iç sahada ağırlayan Ekvador, Fenerbahçe forması giyen Enner Valencia’nın 2, Meksika Ligi’nde top koşturan Estrada’nın tek golüyle 3-0’lık net bir galibiyet aldı. Son 4 maçta sadece Uruguay’a 1-0 kaybeden Ekvador, 10 maç sonunda 5 galibiyet, 1 beraberlik, 4 mağlubiyetle 14 puan toplamayı başardı. İlk 4 sıra gruptan çıkarken, konuk ekip bitime 8 maç kala 3. Sırada kendisine yer buldu. Brezilya ve Arjantin’in ardından en istikrarlı 10 maçlık performans grafiğini ortaya koyan Ekvador, grubun zayıf halkası karşısında 3 puanı hedefliyor.

Maç Bilgileri

Venezuela – Ekvador Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Bets10 sitesi üzerinden Türkiye saati ile 23.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Estadio Olímpico’da oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Venezuela'nın ilk 11’i Belli mi?

Venezuela’nın muhtemel kadrosu: Joel Graterol, Alexander Gonzalez, Villanueva, Chancellor, Rosales, Ferraresi, Savarino, Otero, Rincon, Junior Moreno, Josef Martinez.

Ekvador’un ilk 11’i Belli mi?

Ekvador’un muhtemel kadrosu: Alexander Dominguez, Estupinan, Arrega, Arboleda, Carabali, Caicedo, Mendez, Caicedo, Valencia, Mena, Estrada.

Rakibinden çok daha iyi bir performans grafiği ortaya koyan ve gruptan çıkma şansını dolu dizgin sürdüren Ekvador, en alt sıradaki Venezuela karşısında kazanmaya devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.79

Best10 Oranı: MS 2, Oran 2.05

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Venezuela evinde kabusa son verdi ve Ekvador karşısında sürpriz bir galibiyet aldı. 11 hafta geride kalırken, 2. galibiyetini alan ekip, galibiyetlerini iç sahada almaya devam etti.