Günün İddaa Kuponu 11.10.2021

11 Ekim Pazartesi günü İddaa fikstüründe yer alan 3 mücadeleyi kupon olarak hazırladım. Değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Letonya – Türkiye: H2, 1.85 (iddaa) – 2.10 (Bets10) ; 11 Ekim Pazartesi akşamı 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu‘nda, Letonya ile Türkiye karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadele Türkiye saat ile 21:45‘te, TRT 1 ekranlarından futbol severlere naklen yayınlanacak. Letonya, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu’nda ya tamam ya devam maçına çıkıyor. Evinde ilk maçta 3-3 berabere kaldığı Türkiye’yi ağırlayacak olan Dainis Kazakevics’in öğrencileri, liderlik şansını bitime 3 hafta kalırken kaybederken, bu hafta puan kaybetmesi halinde Play Off şansını da matematiksel olarak kaybedebilir. Geçtiğimiz hafta lider Hollanda’yı evinde ağırlayan Letonya, tüm çabalarına ve iyi mücadelesine rağmen 1-0’lık mağlubiyetten kurtulamamıştı. 7 maçta sadece Cebelitarık’ı mağlup edebilen Letonya, Türkiye karşısında sürpriz arayacak. Türkiye, Stefan Kuntz yönetiminde ilk sınavını verdi. Norveç karşısına mutlak galibiyet parolasıyla çıkan Kırmızı Beyazlılar, en yakın rakibi karşısında Kerem Aktürkoğlu ile 1-0 öne geçmeyi başarsa da, üstünlüğünü ilk yarıda korumayı başaramadı ve ikinci yarıda da skor eşitliği bozulmadı. Kaybedilen 2 puanla birlikte lider Hollanda’nın 4 puan gerisine düşen Türkiye, 2.’likten ise 2 puan uzaklıkta son 3 haftaya giriyor. Hata kredisini dolduran Türkiye, ilk maçta son dakika golüyle 3-3 berabere kaldığı Letonya karşısına kazanmak için çıkacak. Hata kredisini dolduran Türkiye, grupta umutları günden güne azalan Letonya karşısında galibiyet hedefine ulaşacak ve deplasmandan farklı bir sonuçla 3 puanı alacaktır.

Kuzey Makedonya – Almanya: H2, 1.48 (iddaa) – 1.62 (Bets10) ; 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri J Grubu‘nda, 2. sıradaki Kuzey Makedonya ile lider Almanya, 11 Ekim Pazartesi akşamı karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 21:45‘te başlayacak maçın yayın ekranı S Sport Plus. Liechtenstein deplasmanından 4-0’lık galibiyetle dönmeyi başaran Kuzey Makedonya, grupta gol yememe süresini 180 dakikaya çıkarmayı başarırken, Ermenistan’ın 2 puan kaybettiği haftada aldığı farklı galibiyetle birlikte 2. sıraya yükseldi. Son 6 haftada 3 galibiyet, 3 beraberlikle namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Igor Angelovski’nin öğrencileri, bu süreçte lider Almanya’yı deplasmanda mağlup etmeyi başardı. Gruptan çıkma şansı fazlasıyla yükselen Kuzey Makedonya, lider karşısında kaybetmeyerek bu şansı sürdürmek istiyor. Almanya Milli takımı yeni teknik adamı Hansi Flick ile çıktığı 4 maçtan 4 galibiyetle ayrılmayı başardı. Löw’ün yerine göreve gelen teknik adam Panzerleri yükselişe geçiren isim oldu. Son olarak evinde ağırladığı Romanya karşısında 1-0 geriden gelerek 2-1 kazanan konuk ekip, 7 maçtan 6. galibiyetini aldı ve grupta liderliğini sürdürdü. Son 4 haftada attığı 14 gole karşılık, kalesinde sadece 1 gol izin veren Almanya Milli takımı, grupta tek mağlubiyetini aldığı Kuzey Makedonya karşısında, yeni hocasıyla kazanmak istiyor. Yeni hocasıyla tüm maçlarını kazanan Almanya, Kuzey Makedonya’dan ilk maçın rövanşını alacak ve deplasmandan farklı galibiyetle dönecektir.

Romanya – Ermenistan: KGVAR, 1.69 (iddaa) – 1.85 (Bets10) ; 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri J Grubu’nda 8. hafta heyecanı yaşanırken, 11 Ekim Pazartesi günü Türkiye saati ile 21:45’te, Romanya ile Ermenistan karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta Almanya deplasmanına performansının zirvesinde çıkan Romanya, ilk kez 3 maçtan namağlup çıkmayı başarırken, lidere diş geçiremedi ve evine 2-1’lik mağlubiyetle döndü. Romanya maça Ianis Hagi’nin golüyle başlarken, ilk yarıyı 1-0 öne kapatmayı başardı. İkinci yarı kalesinde gördüğü yoğun baskıdan çıkamayan ve 2-1 mağlup olan ev sahibi, 2’lik fırsatını teperken, 2. Sıra ile puan farkı 2’ye yükseldi. Kuzey Makedonya ve Ermenistan 2’liği paylaşırken, Romanya bu hafta Ermenistan karşısına çıkacak. Ev sahibi ilk maçta 10 kişi kalmış ve 3-2 mağlup olmuştu. Ermenistan Milli takımı, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri J Grubu’nda önemli fırsatları kaçırdı. Gruba 3’te 3 yaparak en iyi başlangıcı yapan konuk ekip, son 4 haftanın tamamında ise puan kaybetti. Liechtenstein karşısında dahi 2 puan kaybı yaşayan Ermenistan, son olarak İzlanda deplasmanında 1 puanla döndü ve liderin 6 puan gerisine düşerken, 2. sırayı Kuzey Makedonya’ya kaybetti. İlk maçta 3-2 mağlup ettiği Romanya karşısına çıkacak olan Ermensitan, mağlup olması halinde 4. sıraya kadar gerileyecek. Play Off şanslarını son 3 maça taşımayı başaran Romanya ve Ermenistan, ilk maçtaki gol performanslarına, telafisinin mümkün olmadığı bu zorlu mücadelede devam edeceklerdir.

Toplam İddaa Oranı: 4.62

Bets10 Bahis Oranı: 6.29