Hollanda Cebelitarık İddaa Tahmini 11.10.2021

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu 8. Maçında lider Hollanda evinde, Cebelitarık ile karşılaşacak. 21.45’te başlayacak mücadeleyi S SPORT Plus kanalından izleyebilirsiniz.

Hollanda bugün Cebelitarık karşısında maçın net favorisi. Rexbet oranlarını ele alırsak ev sahibi Arsenal galibiyetine 1.00, beraberlik tercihine 83.00, Cebelitarık galibiyetine 83.00 oran veriyor. 

Hollanda Favori Taraf

Hollanda, bildiğimiz gibi grubun en güçlü takımı. Grupta oynadıkları 7 karşılaşmada 6 galibiyet ve 1 mağlubiyet yaşadılar. 16 puan toplayan Louis van Gaal’ın ekibi, lider konumda. Geçtiğimiz Cuma günü Letonya deplasmanına konuk olan Portakallar, sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Hollanda’ya galibiyeti getiren gol, Davy Klaassen’den geldi. Bu hafta ise grubun en zayıf takımı Cebelitarık’ı konuk edecekler. Grubun ilk maçında Cebelitarık’ı 7-0 mağlup etmişlerdi.

Cebelitarık Yokları Oynuyor

Cebelitarık, grupta son sırada yer alıyor. Grubun en zayıf takımı olduklarını belirtelim. 7 karşılaşmada 0 çeken Julio Ribas’ın ekibi, henüz puan alma sevinci yaşayamadı. Grupta oynadıkları 7 maçta 3 gol attılar ve tam 28 gol yediler. Elemelerin en fazla gol yiyen takımlarından biri olan Cebelitarık’ın ilk maçta Hollanda’ya 7-0 kaybettiğini belirtelim. Geçtiğimiz hafta ise Karadağ’a 3-0 kaybettiler. Bu hafta Hollanda deplasmanında da fark yemeleri sürpriz olmaz.

Maç Bilgileri

Hollanda – Türkiye Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Türkiye saati ile 21.45’te başlayacak ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Amsterdam Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Hollanda'nın ilk 11’i Belli mi?

Hollanda’nın muhtemel kadrosu: Martin Stekelenburg, Denzel Dumfries, Daley Blind, Nathan Ake, Van Aanholt, Jurrien Maduro, Wijnaldum, Martin De Roon, Frenkie De Jong, Memphis Depay, Wout Weghorst

Cebelitarık'ın ilk 11’i Belli mi?

Cebelitarık’ın muhtemel kadrosu: Coeling, Chipolina, Sergeant, Chipolina, Barnett, Mouelhi, Britto, Badr Hassan, Walker, De Barr, Casciaro

İddaa Tahmini

Hollanda, net favori. İlk maçı 7-0 kazandılar. Cebelitarık’ın puanı bulunmuyor. Hollana deplasmanında da direnemezler. Hollanda, farklı kazanmayı başarır.

İddaa Oranı: MS 1 (-4), Oran ***

Rexbet Oranı: MS 1 (-4), Oran 1.33

Maç Sonucu: 6-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Hollanda, zorlanmadan kazandı. Cebelitarık’ı 6-0 ile geçtiler ve grupta liderliğini devam ettirdiler.