İzlanda – Liechtenstein İddaa Tahmini 11.10.2021

İzlanda, 11 Ekim Pazartesi akşamı evinde, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri J Grubu‘nun en zayıf halkası Liechtenstein‘ı konuk edecek. Türkiye saati ile 21:45‘te başlama düdüğü çalınacak maça Laugardalsvöllur Stadı ev sahipliği yapacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Rexbet, İzlanda galibiyetine 1.09, beraberliğe 11.00, Liechtenstein galibiyetine ise 34.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.90, KGYOK 1.42 oran kazandırıyor.

İzlanda 3 Puan Hedefinde

İzlanda, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri J Grubu’nda geçtiğimiz hafta Ermenistan ile karşı karşıya gelirken, ilk yarısını 1-0 geride kapattığı mücadeleden, Isak Johannesson’in 77. dakikada attığı golle 1 puan almayı başardı. Son 4 maçta 2 mağlubiyet, 2 beraberlik alan İzlanda, grupta 7 hafta sona ererken, sadece en alt sıradaki Liechtenstein’ı mağlup edebildi. Liderlik şansı matematiksel olarak kalmayan İzlanda, 2. Sıra umutlarını ise sürdürüyor. Son 3 maçta hata yapma lüksü olmayan İzlanda, tekrar Liechtenstein karşısında kazanmak istiyor.

Liechtenstein Umudunu Tamamen Kaybetti

Liechtenstein, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri J Grubu’na kağıt üzerinde en zayıf halka olarak başlarken, bitime 3 hafta kala en zayıf halka olmaktan kurtulamadı ve gruptan çıkma şansını tamamen yitirdi. 6 mağlubiyet, 1 beraberlikle vasat bir performans grafiği ortaya koyan konuk ekip, son olarak Kuzey Makedonya’ya evinde  4-0 kaybetti. Katıldığı tüm kulvarlarda averaj takımı haline gelen ve mağlubiyeti alışkanlık haline getiren Liechtenstein, geri kalan 3 maçta da güven vermiyor.

Maç Bilgileri

İzlanda – Liechtenstein Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 21:45’te start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Laugardalsvöllur Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

İzlanda’nın ilk 11’i Belli mi?

İzlanda’nın muhtemel kadrosu: Halldorsson, Sverir Ingason, Ragnar Sigursson, Ari Skulason, Victor Palsson, Birkir Bjarnason, Gylfi Sigurdsson, Mikael Anderson, Kolbeinn Sigthorsson, Jon Bödvarsson.

Liechtenstein’nın 11’i Belli mi?

Liechtenstein’nın muhtemel kadrosu: Büchel, Malin, Hasler, Rechsteiner, Brandle, Gopel, Martin Büchel, Wolfinger, Polverino, Frick, Salanovic.

İzlanda zor günler geçirse de, rakip Liechtenstein olunca ev sahibi galibiyet adına güven verdi. İlk maçta rahat bir galibiyet alan ekip, tekrar farklı skorla kazanacaktır.

İddaa Oranı: H1 Oran 1.26

Rexbet Oranı: H1, Oran 1.32

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: İzlanda gruptan çıkma şansı kalmayan ve mücadele içerisinde 10 kişi kalan Liechtenstein karşısında zorlanmadan kazandı. 4 farklı galibiyet alan İzlanda bizleri yanıltmadı.