Letonya Türkiye İddaa Tahmini 11.10.2021

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu 8. Maçında Türkiye deplasmanda, Letonya’ya konuk olacak. Mücadele saat 21.45’te start alacak ve TRT 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Letonya Türkiye arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Letonya kazanır 9.00, beraberlik 4.75, Türkiye kazanır ise 1.40 olarak açıklanmış.

Letonya’nın İddiası Yok

Letonya’nın grupta herhangi bir iddiası bulunmuyor. Geçtiğimiz hafta Cuma günü iç sahada Hollanda’yı konuk eden Letonya, rakibine 1-0 kaybetti. Son 3 maçtan galibiyet çıkartamayan Letonya, 7 maçta topladığı 5 puan ile 5. Sırada yer alıyor. Grupta tek galibiyetini Cebelitarık karşısında alan Letonya, son yıllarda Türkiye’ye karşı şanslı diyebiliriz. Türkiye ile oynadığı son 5 maçta da mağlubiyet yaşamayan Letonya, yine sürpriz arayacak. Maç öncesinde Letonya’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Türkiye Galibiyet Peşinde

Türkiye’de işler yolunda gitmiyor. Eylül ayında Hollanda’ya farklı kaybeden Milliler, geçtiğimiz hafta Cuma günü ise Norveç karşısında 2 puan bıraktı. Gruptan çıkma umutlarını zora sokan Türkiye’nin artık hedefi 2. Sıra diyebiliriz. Grubu 2. Sırada bitirerek, play off’a kalmak daha öncelikli hedef diyebiliriz. Stefan Kuntz önderliğinde ilk maçta Norveç ile 1-1 berabere kalan Türkiye, bu hafta Letonya’ya konuk olacak. Maç öncesinde Türkiye’de Serdar Aziz’in sakatlığı bulunuyor.

Maç Bilgileri

Letonya – Türkiye Maçı Hangi Kanalda?

Saat 21.45’te başlayacak ve TRT 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Daugava Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Letonya'nın ilk 11’i Belli mi?

Letonya’nın muhtemel kadrosu: Steinbors, Maksimenko, Oss, Dubra, Jurkovkis, Grjanznovs, Savalnikes, Uldirsis, Kamess, Ikaunikes, Fjodorovs

Türkiye'nin ilk 11’i Belli mi?

Türkiye’nin muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Zeki Çelik, Merih Demiral, Çağlar Söyüncü, Caner Erkin, Berat Özdemir, Ozan Tufan, Cengiz Ünder, Keram Aktürkoğlu, Hakan Çalhanoğlu, Burak Yılmaz

İddaa Tahmini

Türkiye’nin kazanmaktan başka şansı yok. Letonya deplasmanında galibiyet şart. Türkiye’yi galibiyete yakın görüyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.26

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.40

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Türkiye, zor da olsa kazanmayı başardı. Letonya’yı deplasmanda 2-1 mağlup ettiler ve 3. sıradaki yerini korudular.