Norveç Karadağ İddaa Tahmini 11.10.2021

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubunda 2. Sırada yer alan Norveç evinde, Karadağ’ı konuk edecek. Karşılaşma sat 21.45’te başlayacak ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacak.

Norveç ile Karadağ arasında zor bir maç oynanacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranları incelediğimizde ev sahibi Norveç galibiyetine 1.57, beraberliğe 4.20, konuk ekip Karadağ galibiyetine 6.00 oran belirlenmiş durumda.

Norveç Moralli

Norveç’de işler yolunda gidiyor. Geçtiğimiz Cuma günü Türkiye deplasmanına konuk olan Norveç, istediği sonucu aldı ve sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Önemli eksikleri bulunmasına rağmen 1 puan almayı başaran Stale Solbakken’in öğrencileri, 2. Sıradaki yerini korudu. Lider Hollanda’nın sadece 2 puan gerisindeler ve liderlik şansları devam ediyor. Bu hafta iç sahada Karadağ’ı konuk edecek Norveç’de Sörloth, Haaland ve Joshua King’in sakatlıkları sürüyor.

Karadağ’da Umutlar Sürüyor

Karadağ, grupta 4. Sırada yer alıyor. İlk 2 şanslarının devam ettiğini belirtelim. Geçtiğimiz Cuma günü Cebelitarık ile karşılaşan Karadağ, rakibini 3-0 ile geçmeyi başardı. Rahat bir galibiyet aldılar ve puanını 11 yaptılar. Bugün ise Norveç deplasmanına konuk olacak Karadağ, rakibini 3 puan gerisinde bulunuyor. Kazanmaları halinde, ilk 2 açısından önemli bir avantaj yakalayacaklar. Maç öncesinde Karadağ’da eksik yok.

Maç Bilgileri

Norveç – Karadağ Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Türkiye saati ile 21.45’te başlayacak ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Nikolas Neokleous. Mücadele Ullevaal Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Norveç’in ilk 11’i Belli mi?

Norveç’in muhtemel kadrosu: Nyland, Reginiussen, Meling, Ajer, Fossum, Berge, Svensson, Henriksen, Daehli, Sörloth, Haaland

Karadağ'ın ilk 11’i Belli mi?

Karadağ’ın muhtemel kadrosu: Mijatovic, Radunovic, Lagator, Sofranac, Marusic, Vukcevic, Vesovic, Deni Hocko, Jovovic, Haksabanovic, Beqiraj

İddaa Tahmini

Norveç, geçen hafta Türkiye karşısında iyi bir performans gösterdi. Grupta oynadıkları son 5 karşılaşmada da mağlubiyet yaşamadılar. Karadağ’ı mağlup etmelerini bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.41

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.57

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Norveç’de yenilmezlik serisi 6 maça çıktı. Karadağ karşısında 2-0 kazanan Norveç, 2. sıradaki yerini korudu.