Şili – Paraguay İddaa Tahmini 11.10.2021

2022 Dünya Kupası Güney America Eleme Grubu‘nda heyecan devam ederken, 11 Ekim Pazartesi günü Şili evinde Paraguay‘ı konuk edecek. Saat 03:00‘te sahne alacak mücadeleyi Bets10 sitesinden canlı izleyebilirsiniz.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Şili galibiyetine 2.10, beraberliğe 3.40, Paraguay galibiyetine ise 3.75 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.98, KGYOK 1.80 olarak verilmiş.

Şili 7 Maçtır Kazanamıyor

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Şili, puan kayıplarına tam gaz devam etti ve 2022 Dünya Kupası Güney America Eleme Grubu’ndan çıkma şansını zora soktu. 10 hafta sonunda tek galibiyeti bulunan Şili, geri kalan 4 puanı ise 4 beraberlikle topladı. Tam 7 maçtır galibiyete hasret kalan Martin Lasarte’nin öğrencileri, son olarak deplasmanda Peru’ya 2-0 kaybetti. Son 4 maçta sadece 1 gol atabilen Şili, hem hücum hem de savunma performansıyla güven vermemeye devam ediyor.

Paraguay Kolay Maç Kaybetmiyor

Konuk ekip Paraguay ise 2022 Dünya Kupası Güney America Eleme Grubu’nda son 3 haftayı 2 beraberlik, 1 galibiyetle namağlup geçmeyi başardı ve 10 hafta sonunda 12 puana ulaştı. Sadece Ekvador ve Brezilya karşısında mağlup olan Eduardo Berizzo’nun öğrencileri, üst üste beraberliklerle önemli puan kayıpları yaşasa da, grubun kolay maç kaybetmeyen takımlarından biri olmayı başardı. 4. Sıradan sadece 4 puan uzaklıkta yer alan Paraguay, formsuz Şili karşısında yenilmezlik serisini galibiyetle taçlandırmak istiyor.

Maç Bilgileri

Şili – Paraguay Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Bets10 sitesi üzerinden Türkiye saati ile 03:00’te canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Nacional Julio Martínez Prádanos Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Şili’nin ilk 11’i Belli mi?

Şili’nin muhtemel kadrosu: Claudio Bravo, ,Mauricio Isla, Gary Medel, Sierralta, Mena, Maripan, Pulgar, Aranguiz, Jean Meneses, Alexis Sanchez, Eduardo Vargas.

Paraguay’ın ilk 11’i Belli mi?

Paraguay’ın muhtemel kadrosu: Antony Silva, Alderete, Rojas, Gusvtavo Gomez, Junior Alonso, Gimenez, Lucena, Almiron, Villasanti, Arzamendia, Angel Romero.

Paraguay 3 haftadır sürdürdüğü iyi performans grafiğini Şili deplasmanında galibiyetle taçlandıracak ve gruptan çıkma şansını dolu dizgin sürdürecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 3.10

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 3.75

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Şili iç sahada sürpriz bir galibiyet aldı. Paraguay karşısında Christian Cueva ve Sergio Peña’nın golleriyle kazanan ev sahibi, gruptaki vasat performans grafiğine taraftarı önünde dur demeyi başardı.