Arnavutluk Polonya İddaa Tahmini 12.10.2021

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubunun en önemli maçı diyebiliriz. 2. Sırada yer alan Arnavutluk evinde, 3. Sıradaki Polonya’yı ağırlayacak. Karşılaşmanın saat 21.44’te start alacağını belirtelim.

Arnavutluk ile Polonya takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Arnavutluk galibiyetine 3.75, beraberlik tercihine 3.40, Polonya galibiyetine ise 1.75 verildiğini görüyoruz.

Arnavutluk 3 Maçtır Kazanıyor

Arnavutluk, üst üste galibiyetler almaya başladı ve play off için iyice umutlandı diyebiliriz. Geçtiğimiz hafta Macaristan deplasmanına konuk olan Arnavutluk, sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı ve 2. Sıradaki yerini korudu. Son 3 maçından da galibiyet ile ayrılan Arnavutluk, lider İngiltere’nin 4 puan gersinde yer alıyor. Grubun ilk maçında 4-1 kaybettikerli Polonya ile bugün karşı karşıya gelecekler. Arnavutluk’un bugün alacağı 1 puan bile büyük önem taşıyor.

Polonya Takipte

Polonya, ilk 2 takibini sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta San Marino’yu konuk eden Paulo Sousa’nın öğrencileri, sahadan 5-0’lık galibiyet ile ayrılan taraf oldu. Son maçlarda ciddi puanlar toplayan Polonya, 4 karşılaşmadan 10 puan çıkarttı ve play off umutlarını sürdürdü. 7 maçta 14 puanı bulunan Polonya, grupta 3. Sırada yer alıyor. Bugün karşılaşacakları Arnavutluk’un sadece 1 puan gerisindeler. Maç öncesinde Polonya’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Maç Bilgileri

Arnavutluk – Polonya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’te başlayacak

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Air Albania Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Arnavutluk'un ilk 11'i Belli mi?

Arnavutluk’un muhtemel kadrosu: Etrit Berisha, Lenjani, Hysaj, Veseli, Djimitsi, Dermaku, Keidi Bare, Gjasula, Kristi Qose, Rey Manaj, Bekim Balaj

Polonya'nın ilk 11’i Belli mi?

Polonya’nın muhtemel kadrosu: Szczesny, Kedziora, Jan Bednarek, Kamil Glik, Bereszynski, Krychowiak, Mateusz Klich, Zielinski, Jozwiak, Piatek, Lewandowski

İddaa Tahmini

Polonya, grubun ilk maçında Arnavutluk’u 4-1 ile geçmişti. Formda bir Arnavutluk ile karşılaşacaklar ama yine de kazanacaklarını düşünüyorum. Polonya 3 puanı alır ve 2. Sıraya yerleşir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.82

Best10 Oranı: MS 2, Oran 2.10

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Polonya, önemli bir galibiyet aldı. Arnavutluk’u 1-0 mağlup ettiler ve grupta 2. sıraya yükseldiler.