Günün İddaa Kuponu 12.10.2021

12 Ekim Salı günü 2022 Dünya Kupası Avrupa Eleme Grupları kapsamında bizleri bekleyen 3 müsabakayı kupon haline getirdim. Kazanmanız dileğiyle.

Portekiz – Lüksemburg: KGYOK, 1.34 (iddaa) – 1.48 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 12 Ekim Salı günü yer alan 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri A Grubu mücadelesinde, Portekiz ile Lüksemburg karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 21:45‘te sahne alacak maçı Bets10 sitesinden izleyebilirsiniz. Azerbaycan deplasmanından 3-0’lık galibiyetle dönmeyi başaran Portekiz, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri A Grubu’nda 3’te 3 yapmayı başarırken, 5 maçtan namağlup çıkmayı başardı. Fernando Santos’un öğrencileri, EURO 2020 dönüşü harika grup performansını sürdürürken, 1 maç eksiğiyle lider Sırbistan’ın 1 puan gerisinde yer aldı. 4 galibiyet, 1 beraberlikle yoluna devam eden Portekiz, sadece Sırbistan deplasmanında 2-2’lik beraberlikle puan kaybı yaşarken, bu hafta karşılaşacağı Lüksemburg’u deplasmanda 3-1 mağlup etmeyi başardı. Portekiz Milli takımı A Grubu’nda liderlik koltuğunu en büyük favorisi. Lüksemburg bitime 3 hafta kala liderin 8, 2. sıranın ise 7 puan gerisinde yer alırken, 2022 Dünya Kupası şansını fazlasıyla zora soktu. Tüm maçlarını kazansa dahi rakiplerinin puan kaybetmesini beklemek zorunda olan konuk ekip, son 2 hafta lider Sırbistan karşısına çıkarken, iç sahada 1-0, deplasmanda ise 4-1’lik skorlarla mağlup oldu. 5 maçta sadece 5 gol atabilen Lüksemburg, yaşadığı gol sorunuyla birlikte, grubun en formda takımı Portekiz karşısında güven vermekten çok uzakta. Portekiz evinde iyi savunma performansını sürdürecek ve Lüksemburg karşısında kalesini gole kapatarak, A Grubu’na damga vurmaya devam edecektir.

Ukrayna – Bosna Hersek: KGVAR, 1.76 (iddaa) – 1.98 (Bets10) ; 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu‘nda 12 Ekim Salı akşamı iki yakın rakip, Ukrayna ile Bosna Hersek, 3 puan mücadelesi verecek. Türkiye saati ile 21:45‘te sahne alacak mücadeleye Arena Lviv ev sahipliği yapacak. Ukrayna Milli takımı, 2022 Dünya Kupası Elemeleri D Grubu’nda namağlup performans grafiğini geçtiğimiz hafta galibiyetle taçlandırdı. Finlandiya deplasmanına konuk olan Oleksandr Petrakov’un öğrencileri, Andriy Yarmolenko ile 4. dakikada 1-0 öne geçmeyi başarırken, üstünlüğünü sadece 25 dakika sürdürebildi. İlk yarıda skor 1-1’e geldikten sonra tekrar geri dönmeyi başaran ev sahibinde galibiyeti getiren gol 34. dakikada Roman Yaremchuk’tan geldi. İlk 4 haftadan 4 beraberlikle çıkan Ukrayna, son maçta aldığı galibiyetle birlikte puanını 8’e yükseltti. Liderin 4 puan gerisinde yer alan ve 2.’liğini sürdüren ev sahibi, son 2 hafta kala gruptan çıkma umutlarını doludizgin sürdürüyor. 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu’nda son haftayı galibiyetle kapatan bir diğer takım ise Bosna Hersek oldu. Konuk ekip Kazakistan deplasmanından galibiyetle dönerek, 2.’lik şansını sürdürdü. Sadece lider Fransa’ya mağlup olan Bosna Hersek, geri kalan 4 maçtan 1 galibiyet, 3 beraberlik alırken, Ukrayna’nın 2 puan gerisinde yer aldı. Son 3 haftaya girilirken, 2. sırayı ele geçirme fırsatıyla sahaya çıkacak olan Ivaylo Petev’in öğrencileri, Ukrayna karşısında ilk sınavını verecek. Deplasmanda alınacak galibiyet, konuk ekip adına büyük bir avantaj sağlayacak. Son haftayı galibiyetle kapatan ve Play Off şansını doludizgin sürdürmeyi başaran Ukrayna ve Bosna Hersek, D Grubu’nda kolay maç kaybetmiyor. İki takımda büyük avantaj sağlayacak mücadelede, birbirlerine gol atmayı başaracaktır.

Kazakistan – Finlandiya: MS 2, 1.64 (iddaa) – 1.92 (Bets10) ; 12 Ekim Salı günü fikstüründe yer alan 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu mücadelesinde, Kazakistan‘ın rakibi Finlandiya. Mücadele Türkiye saati ile 17:00‘de sahne alacak. Kazakistan Milli takımı, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu’nda ilk 6 maçtan galibiyet çıkaramazken, alınan 3 beraberlik, 3 mağlubiyet ev sahibinin Dünya Kupası hayallerine veda etmesine neden oldu. Gruptan çıkma şansı matematiksel olarak sona eren Kazakistan, sadece Ukrayna’dan hem iç saha hem deplasmanda 1’er puan almayı başarırken, geri kalan tek puanını ise Bosna Hersek deplasmanından aldı. Son sınavını iç sahada Bosna Hersek karşısında veren ve 2-0 kaybeden Kazakistan, gruptan çıkma şansının sona ermesiyle birlikte daha da zayıf bir performans sergiledi. Konuk ekip Finlandiya ise 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu’na 3 maçlık yenilmezlik serisiyle merhaba derken, Bosna Hersek, Ukrayna beraberlikleri ve Kazakistan karşısında alınan 3 puanın ardından, son 2 haftada üst üste gelen Fransa ve Ukrayna mağlubiyetleri konuk ekibin gruptan çıkma şansını zora soktu. 5 puanı bulunan Markku Kanerva’nın öğrencileri, 2. Sıradan sadece 3 puan uzaklıkta yer alıyor. Hedefi olmayan Kazakistan ile karşılaşacak olan Finlandiya’nın kazanmaktan başka şansı yok. Gruptan çıkma şansı devam eden Finlandiya, en alt sırada yer alan ve turnuvaya erken veda eden Kazakistan karşısında, ilk maçtaki gibi tekrar galibiyet hedefine ulaşacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.86

Bets10 Bahis Oranı: 5.62