İsveç Yunanistan İddaa Tahmini 12.10.2021

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri B Grubunda zirve hesapları yapan İsveç evinde, Yunanistan’ı konuk edecek. Karşılaşma saat 21.45’te başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

İsveç ve Yunanistan arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. İsveç  kazanır 1.85, beraberlik 3.60, Yunanistan kazanır ise 4.50 olarak açıklanmış.

İsveç Moralli

İsveç’de moraller yerinde. Lider İspanya’nın 1 puan gerisinde 2. Sırada yer alan İsveç, geçtiğimiz hafta Kosova karşısında rahat bir galibiyet aldı. İç sahada konuk ettikleri Kosova’yı  3-0 ile geçen Janne Andersson’un ekibi, puanını 12 yaptı ve umutlarını sürdürdü. İspanya’ya nazaran İsveç’in 1 maçı eksik ve bugün Yunanistan’ı konuk edecekler. İsveç bugün Yunanistan karşısında kazanırsa, B Grubunun yeni lideri olacak.

Yunanistan’da Umutlar Devam Ediyor

Yunanistan’ın ilk 2 umutları devam ediyor. B Grubunda 5 karşılaşmada 3 beraberlik ve 2 galibiyet alan Yunanistan, grupta mağlubiyeti bulunmayan tek takım konumunda. Lider İspanya’nın 4, 2. Sıradaki İsveç’in ise 3 puan gerisindeler. Geçtiğimiz hafta Gürcistan deplsamanına konuk olan Johnny Vant Schip’in öğrencileri, sahadan 2-0’lık galibiyt ile ayrıldı ve ilk kez bir maçta gol yemedi. Gürcistan maçı öncesine kadar oynadıkları 4 karşılaşmada da gol yemişlerdi.

Maç Bilgileri

İsveç – Yunanistan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’te başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Marco Di Bello. Mücadele Friends Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

İsveç’in ilk 11’i Belli mi?

İsveç’in muhtemel kadrosu: Robin Olsen, Marcus Danielsson, Mikael Lustig, Victor Lindelöf, Ludwig Augustinsson, Sebastian Larsson, Kristoffer Olsson, Emil Forsberg, Albin Ekdal, Alexander Isak, Marcus Berg

Yunanistan'ın ilk 11’i Belli mi?

Yunanistan’ın muhtemel kadrosu: Vlachodimos, Bakakis, Stafylidis, Hatzidiakos, Giannoulis, Bakasetas, Galanopoulos, Pavlidis, Mantalos, Kourbelis, Limnios

İddaa Tahmini

İsveç, maçın favorisi. İsak, sakatlığı atlattı ve İsveç’e golle döndü. Yunanistan karşısında İsveç kazanır ve grupta liderliğe yükselir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.63

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.85

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: İsveç, hata yapmadı. Yunanistan’ı 2-0 mağlup ettiler ve grupta liderliğe yükseldiler.