Kazakistan – Finlandiya İddaa Tahmini 12.10.2021

12 Ekim Salı günü fikstüründe yer alan 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu mücadelesinde, Kazakistan‘ın rakibi Finlandiya. Mücadele Türkiye saati ile 17:00‘de sahne alacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Rexbet, Kazakistan galibiyetine 4.50, beraberliğe 3.40, Finlandiya galibiyetine ise 1.92 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.40, 2.5 Alt 1.58 oran kazandırıyor.

Kazakistan Gruptan Çıkma Şansını Kaybetti

Kazakistan Milli takımı, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu’nda ilk 6 maçtan galibiyet çıkaramazken, alınan 3 beraberlik, 3 mağlubiyet ev sahibinin Dünya Kupası hayallerine veda etmesine neden oldu. Gruptan çıkma şansı matematiksel olarak sona eren Kazakistan, sadece Ukrayna’dan hem iç saha hem deplasmanda 1’er puan almayı başarırken, geri kalan tek puanını ise Bosna Hersek deplasmanından aldı. Son sınavını iç sahada Bosna Hersek karşısında veren ve 2-0 kaybeden Kazakistan, gruptan çıkma şansının sona ermesiyle birlikte daha da zayıf bir performans sergiledi.

Finlandiya’da Hedef Galibiyet

Konuk ekip Finlandiya ise 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu’na 3 maçlık yenilmezlik serisiyle merhaba derken, Bosna Hersek, Ukrayna beraberlikleri ve Kazakistan karşısında alınan 3 puanın ardından, son 2 haftada üst üste gelen Fransa ve Ukrayna mağlubiyetleri konuk ekibin gruptan çıkma şansını zora soktu. 5 puanı bulunan Markku Kanerva’nın öğrencileri, 2. Sıradan sadece 3 puan uzaklıkta yer alıyor. Hedefi olmayan Kazakistan ile karşılaşacak olan Finlandiya’nın kazanmaktan başka şansı yok.

Maç Bilgileri

Kazakistan – Finlandiya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 17:00’de start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Astana Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Kazakistan’ın ilk 11’i Belli mi?

Kazakistan’ın muhtemel kadrosu: Nepogodov, Maliy, Abiken, Marochkin, Suyumbayev, Islamkhan, Shomko, Logvinenko, Shchetkin, Pertsukh, Zainutdinov.

Finlandiya’nın ilk 11’i Belli mi?

Finlandiya’nın muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Jere Uronen, Daniel O’ Shaughnessy, Paulus Arajuuri, Jukka Raitala, Joano Toivio, Glen Kamara, Robin Lod, Tim Sparv, Joel Pohjanpalo, Teuumy Pukki.

Gruptan çıkma şansı devam eden Finlandiya, en alt sırada yer alan ve turnuvaya erken veda eden Kazakistan karşısında, ilk maçtaki gibi tekrar galibiyet hedefine ulaşacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.64

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 1.92

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Finlandiya deplasmanda Pukki’nin golleriyle kazandı. Maç boyunca rakibine gol şansı vermeyen Finlandiya, rakibine gol şansı da vermedi. Kazananları tebrik ederiz.