San Marino Andorra İddaa Tahmini 12.10.2021

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubunda son sırada bulunan San Marino evinde, Andorra’yı ağırlayacak. Zorlu karşılaşma saat 21.45’te start alacak.

San Marino ile Andorra arasında zor bir maç oynanacak. Bu karşılaşmanın Rexbet oranları incelediğimizde ev sahibi San Marino galibiyetine 5.50, beraberliğe 3.50, konuk ekip Andorra galibiyetine 1.75 oran belirlenmiş durumda.

San Marino 7 Maçtır Kaybediyor

San Marino adına söylenecek pek fazla bir şey yok. Elemelerin en zayıf takımı olarak gösteriliyorlar. Yıllardır ülke futbolunda da gelişme kaydedemediler. Grupta oynadığı 7 maçta puan almayı başaramayan San Marino, puansız olarak son sırada yer alıyor. Geçtiğimiz hafta Polonya deplasmanına konuk olan Franco Varrealla’nın öğrencileri, sahadan 5-0’lık mağlubiyet ile ayrılan taraf oldu. Üst üste 7 maçtır kaybeden San Marino, bu hafta Andorra ile karşılaşacak.

Andorra’dan Tek Galibiyet

Andorra’da grubun zayıf halkalarından biri. San Marino ile beraber son 2 sırayı paylaşmaları bekleniyordu ve beklenildiği gibi de oldu. Andorra’nın grupta şu ana kadar tek galibiyeti bulunuyor. Bugün karşılaşacakları San Marino’yu grubun ilk maçında 2-0 mağlup ettiler ve ilk galibiyetini aldılar. Grupta iddiası bulunmayan Andorra, geçtiğimiz hafta konuk ettiği İngiltere’ye 5-0 kaybetti. Bu hafta San Marino’ya konuk olacak Andorra’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Maç Bilgileri

San Marino – Andorra Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’te başlayacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Pepsi Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

San Marino'nun ilk 11’i Belli mi?

San Marino’nun muhtemel kadrosu: Simoncini, Vitaioli, Simoncini, Giardi, Palazzi, D’Addario, Lundei, Gasperoni, Censoni, Berardi, Bernardi

Andorra'nın ilk 11’i Belli mi?

Andorra’nın muhtemel kadrosu: Josep Gomes, San Nicolas, Llovera, Garcia, Vieira, Vales, Rebes, Rubio, Martinez, Pujol, Cristian Martinez

İddaa Tahmini

San Marino, gücü kısıtlı bir takım. Andorra’ya karşı ilk maçta da mağlup oldular. Andorra’nın yine kazanacağını düşünüyorum. San Marino’yu deplasmanda mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.52

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 1.75

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Andorra, grupta 2. galibiyetini aldı. San Marino deplasmanında rahat kazandılar ve 3-0’lık skor ile ayrıldılar.