Ukrayna – Bosna Hersek İddaa Tahmini 12.10.2021

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu‘nda 12 Ekim Salı akşamı iki yakın rakip, Ukrayna ile Bosna Hersek, 3 puan mücadelesi verecek. Türkiye saati ile 21:45‘te sahne alacak mücadeleye Arena Lviv ev sahipliği yapacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Best10, Ukrayna galibiyetine 1.78, beraberliğe 3.75, Bosna Hersek galibiyetine ise 4.75 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.57, beraberliğe 3.20, konuk ekibe ise 3.90 olarak verilmiş.

Ukrayna İlk Galibiyetini Aldı

Ukrayna Milli takımı, 2022 Dünya Kupası Elemeleri D Grubu’nda namağlup performans grafiğini geçtiğimiz hafta galibiyetle taçlandırdı. Finlandiya deplasmanına konuk olan Oleksandr Petrakov’un öğrencileri, Andriy Yarmolenko ile 4. dakikada 1-0 öne geçmeyi başarırken, üstünlüğünü sadece 25 dakika sürdürebildi. İlk yarıda skor 1-1’e geldikten sonra tekrar geri dönmeyi başaran ev sahibinde galibiyeti getiren gol 34. dakikada Roman Yaremchuk’tan geldi. İlk 4 haftadan 4 beraberlikle çıkan Ukrayna, son maçta aldığı galibiyetle birlikte puanını 8’e yükseltti. Liderin 4 puan gerisinde yer alan ve 2.’liğini sürdüren ev sahibi, son 2 hafta kala gruptan çıkma umutlarını doludizgin sürdürüyor.

Bosna Hersek Avantaj Peşinde

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu’nda son haftayı galibiyetle kapatan bir diğer takım ise Bosna Hersek oldu. Konuk ekip Kazakistan deplasmanından galibiyetle dönerek, 2.’lik şansını sürdürdü. Sadece lider Fransa’ya mağlup olan Bosna Hersek, geri kalan 4 maçtan 1 galibiyet, 3 beraberlik alırken, Ukrayna’nın 2 puan gerisinde yer aldı. Son 3 haftaya girilirken, 2. sırayı ele geçirme fırsatıyla sahaya çıkacak olan Ivaylo Petev’in öğrencileri, Ukrayna karşısında ilk sınavını verecek. Deplasmanda alınacak galibiyet, konuk ekip adına büyük bir avantaj sağlayacak.

Maç Bilgileri

Ukrayna – Bosna Hersek Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 21:45’te start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Arena Lviv Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Ukrayna’nın ilk 11’i Belli mi?

Ukrayna’nın muhtemel kadrosu: Pyatov, Kryvtsov, Mykolenko, Sydorchuk, Malinovsky, Yaremchuk, Tsygankov, Kovalenko, Karavayev, Yarmolenko.

Bosna Hersek’in ilk 11’i Belli mi?

Bosna Hersek’in muhtemel kadrosu: Sehic, Kolasinac, Sunjic, Sanicanin, Cipetic, Hadziahmetovic, Visca, Gojak, Cimirot, Hodzic, Dzeko.

Son haftayı galibiyetle kapatan ve Play Off şansını doludizgin sürdürmeyi başaran Ukrayna ve Bosna Hersek, D Grubu’nda kolay maç kaybetmiyor. İki takımda büyük avantaj sağlayacak mücadelede, birbirlerine gol atmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.76

Bes10 Oranı: KGVAR, Oran 1.98

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan mücadelede, Ukrayna ve Bosna Hersek beklediğimiz gibi rakip fileleri havalandırmayı başardı. Kazananları tebrik ederiz.