Bolivya Paraguay Bahis Tahmini 14.10.2021

2022 Dünya Kupası Güney Amerika Eleme Grubunda heyecan devam ediyor. Perşembe günü tek maç oynanacak. Bolivya evinde, Paraguay’ı konuk edecek. Mücadele saat 23.00’te nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Bolivya ve Paraguay arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Bolivya kazanır 2.30, beraberlik 3.30, Paraguay kazanır ise 3.30 olarak açıklanmış.

Bolivya’dan Sürpriz Galibiyet

Bolivya, 4 gün önce sürpriz bir galibiyet aldı. İç sahada konuk ettikleri Peru’yu tek golle 1-0 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular. Grupta 2. Galibiyetini alan Cesar Farias’ın ekibi, puanını 9 yaptı. Son sıradaki Venezuela’nın 2 puan önünde 9. Sırada yer alan Bolivya, bu hafta Paraguay ile karşılaşacak. Paraguay karşısında kazanmaları halinde, ilk 5 için umutlanacaklar diyebiliriz. Maç öncesinde Bolivya’da Henry Vaca’nın kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Paraguay Umutlu

Paraguay’ın grupta 2 galibiyeti var. Topladıkları 12 puan ile 6. Sırada yer alıyorlar ve ilk 5 umutları devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Şili’ye konuk olan Eduardo Berizzo’nun öğrencileri, sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Grupta oynadıkları son 5 maçta ise sadece 1 galibiyet alabildiler. Bu hafta Bolivya’ya konuk olacak Paraguay, kazanması halinde 5. Sıradaki Kolombiya ile puanlarını eşitleyecek. Maç öncesinde Paraguay’da Omar Alderete kart cezalısı.

Maç Bilgileri

Bolivya – Paraguay Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak ve saat 23.00’te başlayacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Carlos de Apoquindo Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bolivya’da Henry Vaca’nın kart cezalısı olduğunu belirtelim. Paraguay’da Omar Alderete kart cezalısı.

Bolivya’nın ilk 11’i Belli mi?

Bolivya’nın muhtemel kadrosu: Carlos Lampe, Diego Bejarano, Jose Sagredo, Ronny Montero, Adrian Jusino, Oscar Ribera, Boris Cespedes, Leonel Justiniano, Gilbert Alvarez, Marcelo Moreno, Juan Arce

Paraguay’ın ilk 11’i Belli mi?

Paraguay’ın muhtemel kadrosu: Antony Silva, Alderete, Rojas, Gusvtavo Gomez, Junior Alonso, Gimenez, Lucena, Almiron, Villasanti, Arzamendia, Angel Romero

İddaa Tahmini

Paraguay, son maçlarda skor üretmekte zorluk yaşıyor. Ekim ayında oynadıkları 2 karşılaşmada da gol atamadılar. Bolivya’da güven vermiyor. Geçen hafta tek golle kazanabildiler. Düşük skorlu bir maç olur. Tercihim 2.5 gol altı.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.46

Best10 Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.68

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Bolivya, farklı bir galibiyet aldı. Paraguay’ı 4-0 ile geçtiler ve 3 puanın sahibi oldular.