Bolivya – Paraguay İddaa Tahmini 14.10.2021

2022 Dünya Kupası Güney America Eleme Grubu‘nda, 14 Ekim Perşembe akşamı Bolivya ile Paraguay karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 23:00‘te sahne alacak mücadeleyi Bets10 sitesinden canlı izleyebilirsiniz.

İddaa ve Bahis Tahmini

Best10, Bolivya galibiyetine 2.20, beraberliğe 3.30, Paraguay galibiyetine ise 3.50 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.95, KGYOK 1.83 oran kazandırıyor.

Bolivya 10 Kişi Kazanmayı Bildi

Ramiro Vaca geçtiğimiz hafta Bolivya’yı ipten aldı. 2022 Dünya Kupası Güney America Eleme Grubu’nun 11. Haftasında Peru karşısına çıkan ev sahibi, Henry Vaca’nın kırmızı kartıyla son 15 dakikada 10 kişi oynarken, sahneye Ramiro çıktı ve 82. dakikada takımına 3 puan getirdi. 5 hafta sonra kazanan ve 3 haftalık mağlubiyet serisine son veren Bolivya, gruptan çıkma şansına sıkı sıkı tutundu. 9 puanı bulunan ve bitime 8 hafta kala 4. sıradan 7 puan uzaklıkta yer alan Cesar Farias’ın öğrencileri, Paraguay karşısında kazanarak, hatalarını telafi etmek istiyor.

Paraguay Cephesinde Kritik Sınav

2022 Dünya Kupası Güney America Eleme Grubu’nda Eduardo Berizzo yönetiminde mücadele eden Paraguay, ilk 11 haftadan 2 galibiyet, 6 beraberlik, 3 mağlubiyetle 12 puan toplamayı başarabildi. Son olarak Şili deplasmanına konuk olan Paraguay, rakibini son 16 dakika 10 kişi yakalasa da, maç boyunca isabetli şut dahi atamadı. Konuk ekipte bitime 1 dakika kala Omar Alderete kırmızı kart gördü. 4 takım gruptan çıkacakken, Paraguay 3. ve 4. sıradan sadece 4 puan uzaklıkta yoluna devam ediyor. İlk maçta Bolivya’yı evinde ağırlayan ve 1-0 öne geçtiği maçta, 2-1 geriye düşerken, 2-2’lik beraberliği yakalayan konuk ekip, 3 puan üzerinde yer aldığı rakibi karşısında aynı hataları tekrarlamak istemiyor. Alınacak mağlubiyet Paraguay’ı 9. Sıraya kadar taşıyabilirken, galibiyet ise konuk ekibi ilk 3 içerisine dahil edebilir.

Maç Bilgileri

Bolivya – Paraguay Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Bets10 sitesi üzerinden Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Carlos de Apoquindo Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bolivya takımında Henry Vaca’nın kart cezalısı. Paraguay cephesinde ise Omar Alderete kart cezalısı.

Bolivya’nın ilk 11’i Belli mi?

Bolivya’nın muhtemel kadrosu: Carlos Lampe, Diego Bejarano, Jose Sagredo, Ronny Montero, Adrian Jusino, Oscar Ribera, Boris Cespedes, Leonel Justiniano, Gilbert Alvarez, Marcelo Moreno, Juan Arce.

Paraguay’ın ilk 11’i Belli mi?

Paraguay’ın muhtemel kadrosu: Antony Silva, Balbuena, Rojas, Gusvtavo Gomez, Junior Alonso, Gimenez, Lucena, Almiron, Villasanti, Arzamendia, Angel Romero.

Aralarında 3 puan fark bulunan Bolivya ile Paraguay, bu kritik sınavda kazanmak istiyor. 3 puan iki takımada büyük avantaj sağlayacak. 3 puan hedefindeki taraflıların 90 dakika sonunda gol bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.73

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.95

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Bolivya taraftarı önünde attığı 4 golle karşılaşmaya damgasını vururken, Paraguay’a gol şansı tanımadı ve harika bir galibiyete imza attı. Ev sahibi savunma performansıyla bizleri yanılttı.