Başakşehir Beşiktaş İddaa Tahmini 15.10.2021

Spor Toto Süper Lig’de Cuma günü tek maç var. Beşiktaş deplasmanda, Başakşehir’in konuğu olacak. Mücadele saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports kanalından yayınlanacak.

Başakşehir ve Beşiktaş arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Başakşehir kazanır 3.25, beraberlik 3.65, Beşiktaş kazanır ise 2.32 olarak açıklanmış.

Başakşehir Galibiyet Peşinde

Başakşehir’de alınan kötü sonuçlar sebebiyle fatura Aykut Kocaman’a kesildi. Tecrübeli çalıştırıcı ile yollar ayrıldı. Milli maç arasından önceki hafta Fatih Karagümrük deplasmanına konuk olan Başakşehir, sahadan 3-1’lik mağlubiyet ile ayrılmıştı. Bu sezon 8 haftada sadece 2 galibiyet alabilen Başakşehir, 7’de mağlubiyet yaşadı. Düşme hattının sadece 1 puan üzerinde yer alıyorlar. Başakşehir’de Aykut Kocaman’ın yerini, Emre Belözoğlu aldı. Yeni hocasıyla ilk maçına Beşiktaş karşısında çıkacak Başakşehir, galibiyet hedefliyor. Maç öncesinde Başakşehir’de önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Beşiktaş Takibini Sürdürüyor

Beşiktaş, bu sezon ilk 8 haftada 3 kez puan kaybı yaşadı. Süper Lig’de oynadıkları 8 karşılaşmada 17 puan topladılar ve 3. Sırada yer alıyorlar. Özellikle son 1 aylık dilimde ve yoğun fikstürün de etkisiyle ciddi sakatlıklar yaşadılar. Milli maç arasından önceki hafta Sivasspor ile karşılaşan Siyah Beyazlılar, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı ve moral buldu. Güven Yalçın’ın golleriyle 3 puanı alan Beşiktaş, lider Fenerbahçe’nin takibini sürdürüyor. Bu hafta Başakşehir’e konuk olacak Beşiktaş’ta Pjanic, Mehmet Topal ve Nkoudou’nun sakatlıkları devam ediyor.

Maç Bilgileri

Başakşehir – Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’da Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Beşiktaş’ta Pjanic, Mehmet Topal ve Nkoudou’nun sakatlıkları devam ediyor.

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Volkan Babacan, Şener Özbayraklı, Alexandru Epureanu, Leo Duarte, Hasan Ali Kaldırım, Ndayishimiye, Mahmut Tekdemir, Deniz Türüç, Edin Visca, Daniel Aleksic, Stefan Okaka

Beşiktaş'ın ilk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Ersin, Valentin Rosier, Domagoj Vida, Welliton, Rıdvan Yılmaz, Atiba, Josef, Oğuzhan Özyakup, Rachid Ghezzal, Kenan Karaman, Batshuayi

İddaa Tahmini

Başakşehir’in yeni hocası ile birlikte reaksiyon göstereceğini düşünüyorum. Beşiktaş karşısında puan almaya yakınlar.

İddaa Oranı: 10 (ç), Oran 1.40

Best10 Oranı: 10 (ç), Oran 1.68

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Başakşehir, Okaka önderliğinde 3 puanı kaptı. Beşiktaş’ı 3-2 ile geçtiler ve bu sezon Süper Lig’de 3. galibiyetini aldılar.