Hoffenheim – Köln İddaa Tahmini 15.10.2021

Almanya Bundesliga sahnesinde 15 Ekim Cuma akşamı 8. hafta heyecanı başlarken, Türkiye saati ile 21:30‘da Hoffenheim evinde Köln‘ü konuk edecek. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS MAX HD 2.

İddaa ve Bahis Tahmini

Best10, Hoffenheim galibiyetine 2.10, beraberliğe 3.75, Köln galibiyetine ise 3.40 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.45, KGYOK 2.70 oran kazandırıyor.

Hoffenheim Galibiyet Adına Zorlanıyor

Almanya Bundesliga’ya 4-0’lık Augsburg galibiyetiyle harika bir başlangıç yapan Hoffenheim, deplasmandan 3 puanla döndükten sonra 4 maçlık galibiyet hasreti yaşarken, kötü gidişata ligin namağlup takımı Wolfsburg karşısında son vermiş ve 1-0 geriden gelerek 2-1’lik galibiyeti hanesine yazdırmıştı. Milli ara öncesi ise son sınavını Stuttgart deplasmanında veren Sebastian Hoeness’in öğrencileri, iç sahadaki harika dönüş ardından, deplasmanda puan kayıplarına devam etti ve 3-1’lik mağlubiyetle evinde döndü. İç sahada Milli ara dönüşü tekrar yükselişe geçmek isteyen Hoffenheim, Köln karşısında 3 puanı hedefliyor.

Köln 5 Maçtır Kaybetmiyor

Almanya Bundesliga’nın 8. haftası evinde ligin yeni temsilcisi Fürth’ü konuk eden Köln, ilk yarısını 1-0 geride kapattığı mücadeleden, Andersson’un tek Skhiri’nin 2 golüyle 3 puan almayı başardı. Milli ara öncesi alına n3-1’lik galibiyetle birlikte son 5 haftada bileği bükülmeyen Köln, 7 haftada ise sadece Bayern Münih’e mağlup oldu. Sadece 9 gol atmayı başarsa da, tüm rakipleri karşısında en az 1 gol bulmayı başaran Köln, maç başına gol ortalamasıyla güven veriyor. Konuk ekipte Ellyes Skhiri ve Modeste çok formda.

Maç Bilgileri

Hoffenheim – Köln Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX HD 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele PreZero Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hoffenheim takımında Bicakcic, Hubner ve Baumgartner sakat. Köln cephesinde Horn ve Skhiri sakat.

Hoffenheim’ın ilk 11’i Belli mi?

Hoffenheim’ın muhtemel kadrosu: Oliver Baumann, Kaderabek, Psch, Stiller, Dennis Geiger, Raum, Gacinovic, Vogt, Kramaric, Dabbur, Larsen.

Köln’nün ilk 11’i Belli mi?

Köln’nün muhtemel kadrosu: Marvin Schwabe, Benno Schmitz, Jorge Mere, Czichos, Hector, Florian Kainz, Ljubicic, Ondrej Duda, Tim Lemperle, Andersson, Modeste.

Zor günler geçiren ve iç saha galibiyetiyle toparlanmak isteyen Hoffenheim ile ilk 7 haftada sadece lidere mağlup olan Köln’ün, bu zorlu maçta gol bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.36

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.45

Maç Sonucu: 5-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Hoffenheim, Milli aradan harika bir geri dönüş yaptı ve 90 dakika boyunca Köln karşısında kalesini gole kapatmayı başarırken, rakip filelere tam 5 gol gönderdi.