PSG Angers Bahis Tahmini 15.10.2021

Fransa Ligue 1’de liderliğini sürdüren PSG evinde, Angers ile karşılaşacak. Saat 22.00’de başlayacak karşılaşmayı Beın Sports 2 kanalından takip edebilirsiniz.

PSG bugün Angers karşısında maçın favorisi. Rexbet oranlarını ele alırsak ev sahibi PSG galibiyetine 1.33, beraberlik tercihine 5.50, Angers galibiyetine 9.50 oran veriyor. 

PSG’den İlk Mağlubiyet

PSG, Fransa Ligue 1’de lider konumda yer alıyor. Milli maç arasından önceki hafta Rennes deplasmanına konuk olan PSG, sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrılmıştı. Sezonun ilk mağlubiyetini yaşayan Pochettino’nun ekibi, 9 maçta 8 galibiyet elde etti ve topladığı 24 puan ile liderliğini sürdürüyor. En yakın takipçisi Lens’in 6 puan önündeler. Parc des Princes’de oynadığı 4 maçtan da galibiyet ile ayrılan PSG, bu hafta Angers’i konuk edecek. Maç öncesinde PSG’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Angers Dikkat Çekiyor

Angers, sezonun dikkat çeken takımlarından biri. Fransa Ligue 1’de 9 hafta geride kaldı ve Angers, topladığı 16 puan ile zirve takibini sürdürüyor. Milli maç arasından önceki hafta Metz’i konuk eden Gerald Baticle’nin öğrencileri, sahadan 3-2’lik galibiyet ile ayrılmıştı. Bu sezon Fransa Ligue 1’de sadece 1 mağlubiyet yaşadılar ve 16 puan ile 4. Sıradalar. Bu sezon deplasmanda oynadıkları 4 karşılaşmda da mağlubiyet yaşamadıklarını belirtelim. PSG’ye konuk olacak Angers’de Zinedine Khaled’in sakatlığı devam ediyor.

Maç Bilgileri

PSG – Angers Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Parc des Princes Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Angers’de Zinedine Khaled’in sakatlığı devam ediyor.

PSG’nin ilk 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Keylor Navas, Kimpembe, Diallo, Kehrer, Marquinhos, Hakimi, Wijnaldum, Herrera, Neymar, Mbappe, Icardi

Angers'in ilk 11’i Belli mi?

Angers’in muhtemel kadrosu: Paul Bernardoni, Traore, Thomas, Mendy, Doumbia, Fulgini, Mangani, Cabot, Boufal, Manceau, Ali Cho.

İddaa Tahmini

PSG, maçın favorisi. Rennes deplasmanında alınan mağlubiyeti unutturmak isteyeceklerdir. Angers’i en az 2 fark ile mağlup ederler ve moral bulurlar.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.66

Rexbet Oranı: H1, Oran 1.89

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: PSG, bu kez hata yapmadı. Angers’ı iç sahada 2-1 mağlup ettiler ve Fransa Ligue 1’de liderliğini devam ettirdiler.