PSG – Angers İddaa Tahmini 15.10.2021

Fransa Ligue 1‘in lideri PSG, 15 Ekim Cuma akamı evinde Angers‘i konuk edecek. Türkiye saati ile 22:00‘de sahne alacak olan karşılaşmaya Parc des Princes Stadı ev sahipliği yapacak. Zorlu mücadeleyi beIN SPORTS HD 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, PSG galibiyetine 1.30, beraberliğe 5.50, Angers galibiyetine ise 11.00 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.21, beraberliğe 4.40, konuk ekibe ise 6.50 oran belirlemiş durumda.

PSG Milli Araya Mağlubiyetle Girdi

Fransa Ligue 1’de 8. Haftaya kadar tüm maçlarını kazanan, Şampiyonlar Ligi sahnesinde ise 1-1’lik Clun Brugge beraberliğinin ardından, İngiliz devi Manchester City’i 2-0’lık galibiyetle devirmeyi başaran PSG, Milli ara öncesi Ligue 1 sahnesinde Rennes’e 2-0 kaybetti. Maç boyunca rakibinden daha net gol fırsatları bulmasına karşın, Mbappe ve Neymar ilk kez son vuruşlarda bu kadar etkisiz kaldı. Sezonun ilk mağlubiyetiyle Milli araya giren PSG, 9 haftadan aldığı 8 galibiyetle birlikte hala liderlik koltuğundaki yerini koruyor. En yakın rakibinin 6 puan üzerinde yer alan Mauricio Pochettino’nun öğrencileri, aradan galibiyetle dönerek, kısa sürede elde ettiği büyük avantajı korumak istiyor.

Angers Son Saniye Golüyle Kazandı

Fransa Ligue 1 sahnesinde Milli ara öncesi evinde Metz’i konuk eden Angers, 9. haftayı 3-2’lik galibiyetle noktaladı. İki kez geriye düşse de, mücadeleden vazgeçmeyen konuk ekip, Stephane Bahoken’in son saniye golüyle 3 hafta sonra tekrar galibiyet duygusunu yaşadı. İlk 5 haftadan 3 galibiyet, 2 beraberlikle namağlup çıkmayı başaran ve sezona iyi başlayan Angers, düşüşünü kısa tuttu ve üst sıra iddiasını korudu. Gerald Baticle’nin öğrencileri 9 maçta sadece Nantes’e kaybetti.

Maç Bilgileri

PSG – Angers Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Parc des Princes Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

PSG cephesinde ise Gharbi sakat. Angers cephesinde ise Ould Khaled sakat.

PSG’nin ilk 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Keylor Navas, Kimpembe, Diallo, Kehrer, Dina, Hakimi, Wijnaldum, Herrera, Neymar, Mbappe, Icardi.

Angers'in ilk 11’i Belli mi?

Angers’in muhtemel kadrosu: Paul Bernardoni, Traore, Thomas, Mendy, Doumbia, Fulgini, Mangani, Cabot, Boufal, Manceau, Ali Cho.

Ligde 9 hafta sona ererken sadece 1’er mağlubiyet alan iki formda takım PSG ve Angers, Milli ara dönüşü etkili futbolunu sürdürecek ve 90 dakika sonunda 2.5 gol barajının aşılmasını sağlayacaktır.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.41

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.59

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: 3 gol sesi çıkan mücadelede, lider PSG 1-0 geriden gelerek Mbappe ve Pereira’nın golleriyle kazandı. Ev sahibi Rennes mağlubiyetinin ardından Milli ara dönüşü toparlandı. Kazananları tebrik ederiz.