Brentford Chelsea İddaa Tahmini 16.10.2021

İngiltere Premier Lig’de Cumartesi gününün kapanış maçı. Brentford evinde, Chelsea ile karşılaşacak. Mücadele saat 19.30’da başlayacak ve S SPORT kanalından canlı olarak takip edilebilecek.

Brentford ve Chelsea arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Brentford kazanır 5.95, beraberlik 4.00, Chelsea kazanır ise 1.63 olarak açıklanmış.

Brentford Dikkat Çekiyor 

Brentford, bu sezon Premier Lig’in dikkat çeken takımlarından biri. Thomas Frank önderliğinde bu sezon tek yenilgi yaşadılar. Milli maç arasından önceki hafta West Ham deplasmanına konuk olan Brentford, rakibini 2-1 mağlup etmiş ve büyük bir sürprize imza atmıştı. Premier Lig’de oynadığı son 3 maçta 7 puan toplayan Brentford, toplamda 12 puan topladı ve 7. Sırada kendisine yer buldu. Bu hafta Chelsea’yi konuk edecek Brentford’da Shandon Baptiste’nin sakatlığı bulunuyor.

Chelsea Evinde Kazandı

Chelsea’nin bu sezon Premier Lig’de tek mağlubiyeti var. 2 hafta önce Stamford Bridge’de konuk ettikleri Manchester City’e 1-0 kaybettiler. Milli maç arasından önceki hafta ise Southampton’ı konuk eden Chelsea, rakibini 3-1 mağlup etti ve moral buldu. Timo Werner, uzun bir aradan sonra golle tanıştı ve gol orucuna son verdi. Premier Lig’de 16 puan ile liderliğini sürdüren Thomas Tuchel’in öğrencileri, bu hafta Brentford deplasmanına konuk olacak. Maç öncesinde Thiago Silva’nın kadroda yer almadığını belirtelim.

Maç Bilgileri

Brentford – Chelsea Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.30’da S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Brentford Community Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brentford’ta Mads Sörensen’in sakatlığı devam ediyor. Liverpool’da Thiago ve Firmino’nun sakatlıkları bulunuyor.

Brentford'un ilk 11’i Belli mi?

Brentford’un muhtemel kadrosu: Brentford’un muhtemel kadrosu: David Martin, Rico Henry, Charlie Goode, Sergi Canos, Mathias Jensen, Bryan Mbeumo, Tarique Fosu, Vitaly Janelt, Mad Sorensen, Saman Ghoddos, Ivan Toney

Chelsea'nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Mendy, Azpilicueta, Thiago Silva, Rüdiger, Ben Chilwell, Jorginho, Mateo Kovacic, Hakim Ziyech, Mason Mount, Kai Havertz, Romelu Lukaku

İddaa Tahmini

Brentford, bu sezon hücumsal anlamda çok üretken. Son 3 maçta da 7 puan topladılar. Chelsea’ye sorun çıkartabilirler. Gollü bir maç olur. Her iki takımdan da gol beklentim var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.86

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 2.05

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Chelsea, 3 puanı tek golle aldı. 45. dakikada Chillwell’ın golüyle 1-0 kazanan Chelsea, Premier Lig’de liderliğini devam ettirdi.