Giresunspor Çaykur Rizespor İddaa Tahmini 16.10.2021

Spor Toto Süper Lig’de son sırada yer alan Çaykur Rizespor deplasmanda, Giresunspor’a konuk olacak. Mücadele saat 13.30’da başlayacak ve Beın Sports kanalından izlenebilecek.

Giresunspor ve Çaykur Rizespor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Giresunspor kazanır 1.95, beraberlik 3.80, Çaykur Rizespor kazanır ise 4.25 olarak açıklanmış.

Giresunspor Sonunda Kazandı

Giresunspor, milli maç arasından önceki haftayı galibiyet ile kapatmayı başardı. Süper Lig’de Göztepe deplasmanına konuk oldular ve sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrıldılar. Sezonun ilk galibiyetini elde eden Giresunspor, biraz olsun moral buldu. Son 4 maçta sadece 1 mağlubiyet yaşayna Giresunspor, bu 4 maçlık süreçte ise 5 puan topladı. Bu hafta iç sahada Çaykur Rizespor’u konuk edecek Giresunspor, haftayı galibiyet ile kapatarak düşme hattından kurtulmak istiyor.

Çaykur Rizespor’da Moraller Bozuk

Çaykur Rizespor’da moraller bozuk. Bu sezon Süper Lig’de henüz galibiyet almayı başaramayan Çaykur Rizespor, milli araya da moralli giremedi. İç sahada konuk ettikleri Galatasaray’a 3-2 kaybettiler. Üstelik 2-1 öne geçtikleri maçta son saniye golüyle mağlup oldular ve yedikleri golün santrası olmadı. Boldrin’in değerlendiremediği penaltı, Çaykur Rizespor’un galibiyeti kaçırmasına neden oldu. Bu hafta Giresunspor’a konuk olacak Çaykur Rizespor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Maç Bilgileri

Giresunspor – Çaykur Rizespor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak ve saat 13.30’da başlayacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Çotanak Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Giresunspor'un ilk 11’i Belli mi?

Giresunspor’un muhtemel kadrosu: Okan Kocuk, Hüsamettin Tut, Alexis Perez, Mamadou Diarra, Zeki Yavru, Esat Mala, Michal Nalepa, Flavio, Joey Pulupessy, Serginho, Ibrahima Balde

Çaykur Rizespor'un ilk 11’i Belli mi?

Çaykur Rizespor’un muhtemel kadrosu: Gökhan Akkan, Sebastian Holmen, Selim Ay, Cemali Sertel, Damjan Djokovic, Bryan Dabo, Alper Potuk, Ronaldo Mendes, Fabricio Baiano, Erik Sabo, Loic Remy

İddaa Tahmini

Çaykur Rizespor’un bu sezon galibiyeti yok. 8 maçta sadece 1 puan toplayabildiler. Giresunspor ise moralli. İç sahada konuk edecekleri Çaykur Rizespor karşısında galibiyete yakın taraflar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.70

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.95

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Çaykur Rizespor’da kazanamama serisi devam etti. Giresunspor deplasmanında erken 10 kişi kaldılar ve rakibine 2-0 kaybettiler.