Manchester City Burnley İddaa Tahmini 16.10.2021

İngiltere Premier Lig’de düşme hattında yer alan ve galibiyeti bulunmayan Burnley deplasmanda, Manchester City’e konuk olacak. Karşılaşmayı saat 17.00’de A SPOR kanalından izleyebilirsiniz.

Manchester City ve Burnley arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Manchester City kazanır 1.13, beraberlik 9.85, Burnley kazanır ise 23.00 olarak açıklanmış.

Manchester City 6 Maçtır Kaybetmiyor

Manchester City, milli araya beraberlik ile giren takımlardan biriydi. Konuk oldukları Liverpool deplasmanından 2-2’lik beraberlik ile dönen Manchester City, puanını 14 yaptı ve 3. Sırada bulunuyor. Lider Chelsea’nin 2 puan gerisindeler. Premier Lig’de üst üste 6 maçtır kaybetmeyen Guardiola’nın ekibi, bu hafta Burnley karşısında maçın net favorisi. Etihad’da rahat bir galibiyet alacaklarını düşünüyorum. Maç öncesinde Manchester City’de Benjamin Mendy’nin kadroda olmadığını hatırlatalım.

Burnley Düşme Hattında

Burnley, Premier Lig’e oldukça kötü başladı. İlk 7 haftada galibiyet ile tanışamayan Burnley’in sadece 3 beraberliği bulunuyor. Premier Lig’de oynadıkları son 2 karşılaşmadan 1’er puan ile döndüler. Milli maç arasından önceki hafta Norwich City ile karşılaşan Burnley, sahadan golsüz beraberlik ile ayrılmıştı. Üst üste 7 maçtır galibiyet alamayan Sean Dyche’ın ekibi, düşme hattında yer alıyor.

Maç Bilgileri

Manchester City – Burnley Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve A SPOR kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Etihad Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Southampton’da Theo Walcott ve Stuart Armstrong’un sakatlıkları bulunuyor.

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Ruben Dias, Aymeric Laporte, Zinchenko, Kevin De Bruyne, Rodrigo, Ferran Torres, Ryad Mahrez, Raheem SterlingGabriel Jesus

Burnley'in ilk 11’i Belli mi?

Burnley’in muhtemel kadrosu: Nick Pope, Charlie Taylor, Ben Mee, Phil Bardsley, Matthew Lowton, Tarkowski, Westwood, Gudmundsson, McNeil, Ashley Barnes, Chris Wood

İddaa Tahmini

Manchester City, iç sahada etkili bir takım. Bu sezon Etihad’da kaybetmediler. Burnley ise düşme hattında. 7 maçtır galibiyetleri yok. Guardiola ve öğrencileri, rahat bir galibiyet alır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.29

Rexbet Oranı: H1, Oran 1.41

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester City, hata yapmadı. Etihad’da Burnley’i 2-0 ile geçtiler ve lider Chelsea’nin takibini sürdürdüler.