Norwich City Brighton İddaa Tahmini 16.10.2021

İngiltere Premier Lig’de son sırada yer alan Norwich City iç sahada, Brighton’ı ağırlayacak. Mücadele saat 17.00’de start alacak ve S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

Norwich City ile Brighton zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Norwich City galibiyetinin 3.60, beraberlik tercihinin 3.50, Brighton galibiyetinin ise 2.13 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Norwich City’nin Galibiyeti Yok

Norwich City, sezona hiç iyi başlayamadı. Daniel Farke yönetiminde çıktıkları 7 karşılaşmada 6 mağlubiyet ve 1 beraberlik alan Norwich City, Premier Lig’in son sırasına demir atmış durumda. İlk puanını ise 7. Haftada Burnley deplsamanında alabildiler. Milli maç arasından önceki hafta Burnley ile golsüz berabere kaldılar. Üst üste 7 maçtır galibiyet alamayan Norwich Ciy’nin bu hafta Brighton karşısında da işi çok zor. Norwich City’de bu hafta Samuel Byram’ın sakatlığı sürüyor.

Brighton 4 Maçtır Kaybetmiyor

Brighton’da yenilmezlik serisi devam ediyor. Premier Lig’de son 4 maçından da puan çıkartmayı başaran Graham Potter’ın öğrencileri, 6. Sıraya kadar yükselmeyi başardı. Milli maç arasından önceki hafta AMEX’te Arsenal ile karşılaşan Brighton, sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. Premier Lig’de bu sezon tek mağlubiyet yaşayan Brighton, deplasmanda oynadığı 3 karşılaşmadan da puan almayı başardı. Bu hafta Norwich City’e konuk olacak Brighton’da Steven Alzate’nin sakatlığı devam ediyor.

Maç Bilgileri

Norwich City – Brighton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Turf Moor Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Norwich City’de Samuel Byram’ın sakatlığı var. Brighton’da Steven Alzate’nin sakatlığı devam ediyor.

Norwich City'nin ilk 11’i Belli mi?

Norwich City’nin muhtemel kadrosu: Tim Krul, Max Aarons, Ben Gibson, Grant Hanley, Dimitris Giannoulis, Onel Hernandez, Todd Cantwell, Milot Rashica, Pierre Melou, Kieran Dowell, Teumu Pukki

Brighton'ın ilk 11’i Belli mi?

Brighton’ın muhtemel kadrosu: Mat Ryan, Joel Veltman, Lewis Dunk, Adam Webster, Joel Veltman, Bissouma, Aaron Connoly, Adam Lallana, Dale Stephens, Trossard, Nel Maupay

İddaa Tahmini

Brighton, maçın favorisi. Norwich City’nin bu sezon galibiyeti yok ve sadece 1 puanları var. Graham Potter’ın ekibi, haftayı 3 puan ile kapatan taraf olur.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.81

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.13

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Norwich City, iç sahada ilk puanını aldı. Brighton ile golsüz berabere kaldılar.