Southampton Leeds United İddaa Tahmini 16.10.2021

İngiltere Premier Lig’de üst üste 7 maçtır kazanamayan Southampton iç sahada, Leeds United’ı ağırlayacak. Mücadelenin saat 17.00’de başlayacağını belirtelim.

Southampton ve Leeds United arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Southampton kazanır 2.40, beraberlik 3.55, Leeds United kazanır ise 2.95 olarak açıklanmış.

Southampton’ın Galibiyeti Yok

Southampton’da galibiyet hasreti devam ediyor. Premier Lig’de bu sezon 7 hafta geride kaldı ve Southampton’ın henüz galibiyet alamadığını belirtelim. Milli maç arasından önceki hafta Stamford Bridge’de Chelsea ile karşılaşan Southampton, sahadan 3-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Bir önceki hafta ise Wolverhampton’a 1-0 kaybetmişlerdi. Premier Lig’de düşme hattının 1 puan üzerinde yer alan Southampton, ilk galibiyetini arıyor. Maç öncesinde Southampton’da James Ward Prowse’un kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Leeds United Evinde Kazandı

Leeds United, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Watford’u tek golle 1-0 mağlup ettiler. Premier Lig’de sezonun ilk galibiyetini alan Marcelo Bielsa’nın ekibi, puanını 4’e yükseltti. 4 puan ile 16. Sırada yer alan Leeds United, düşme hattının 1 puan üzerinde. Son 2 deplasman maçından da puan çıkartmayı başaran Leeds United, bu hafta Southampton deplasmanında da puan arayacak. Maç öncesinde Leeds United’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Maç Bilgileri

Southampton – Leeds United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele St. Marry’s Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Southampton’da James Ward Prowse’un kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Southampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Southampton’ın muhtemel kadrosu: McCarthy, Walker Peters, Vestergaard, Jack Stephens, Bednarek, Nathan Redmond, Oriol Romeu, Mohamed Elyounoussi, Moussa Djenepeo, Adam Armstrong, Romain Perraud

Leeds United'ın ilk 11’i Belli mi?

Leeds United’ın muhtemel kadrosu: Meslier, Luke Ayling, Liam Cooper, Diego Llorente, Pascal Struijk, Junior Firpo, Stuart Dallas, Raphinha, Rodrigo, Jack Harrison, Patrick Bamford

İddaa Tahmini

Southampton, Premier Lig’de ilk galibiyetini arıyor. Leeeds United karşısında önemli bir eksiği var ama yine de kazanacak potansiyele sahipler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.01

Best10 Oranı: MS 1, Oran 2.40

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Southampton, bu sezon Premier Lig’de ilk galibiyetini aldı. İç sahada konuk ettikleri Leeds United’ı 1-0 ile geçtiler.