Watford Liverpool İddaa Tahmini 16.10.2021

İngiltere Premier Lig’de Cumartesi günü 7 maç var. Günün ilk maçında Watford evinde, Liverpool’u konuk edecek. Karşılaşma saat 14.30’da S SPORT kanalından takip edilebilecek.

Watford ve Liverpool arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Watford kazanır 8.90, beraberlik 5.50, Liverpool kazanır ise 1.35 olarak açıklanmış.

Watford’da Xisco Munoz Görevden Alındı

Watford’da Xisco Munoz ile yollar ayrıldı. Premier Lig’de bu sezon oynadığı 7 maçta sadece 7 puan toplayabilen Watford, beklentileri karşılayamadı. Kötü sonuçların faturası da Xisco Munoz’a kesildi. Milli maç arasından önceki hafta Leeds United’a konuk olan Watford, rakibine 1-0 kaybetmişti. Premier Lig’de bu sezon Vicarage Road’da tek galibiyeti bulunan Watford, bu hafta Liverpool karşısında sürpriz arayacak. Ranieri yönetiminde de ilk maçına çıkacak olan Watford’da Kabasele, Sierralta ve Etebo’nun sakatlıkları var.

Liverpool Takipte

Liverpool, zirve takibini sürdürüyor. Son 2 haftada sadece 2 puan alabildiler ama lider Chelsea’nin 1 puan gerisinde yer alıyorlar. Milli maç arasından önceki hafta Anfield’da Manchester City’i konuk eden Liverpool, sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. Bir önceki hafta ise Brentford deplasmanında 3-3 berabere kalmışlardı. Premier Lig’de oynadığı son 5 maçta sadece 2 galibiyet alabilen Liverpool, bu hafta Watford deplasmanında 3 puan arayacak. Maç öncesinde Liverpool’da Harvey Elliot’ın sakat olduğunu belirtelim.

Maç Bilgileri

Watford – Liverpool Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 14.30’da başlayacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Carrow Road Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Watford’da Kabasele, Sierralta ve Etebo’nun sakatlıkları var.

Watford'un 11’i Belli mi?

Watford’un muhtemel kadrosu: Daniel Bachmann, Kiko Femenia, Troost-Ekong, Craig Cathcart, Danny Rose, Ozan Tufan, Tom Cleverley, Imran Louza, Ismaila Sarr, Joao Pedro, Emmanuel Dennis

Liverpool'un ilk 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Allison, Trent Arnold, Van Dijk, Ibrahima Konate, Andrew Robertson, Jordan Henderson, Fabinho, Naby Keita, Sadio Mane, Mohammed Salah, Diogo Jota

İddaa Tahmini

Liverpool, maçın favorisi. Son 2 maçta 4 puan kaybettiler ve artık kazanmaları gerekiyor. Formsuz Watford’u deplasmanda mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.22

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.35

Maç Sonucu: 0-5

Maç Sonu Editör Yorumu: Liverpool, Salah önderliğinde rahat bir galibiyet aldı. Watford’u deplasmanda 5-0 ile geçmeyi başardılar.