Clermont – Lille İddaa Tahmini 16.10.2021

Lille, 16 Ekim Cumartesi günü Clermont deplasmanına konuk olacak. Fransa Ligue 1‘in 10. hafta mücadelesi, Türkiye saati ile 18:00‘de, beIN SPORTS HD 3 ekranlarından canlı yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Clermont galibiyetine 3.30, beraberliğe 3.60, Lille galibiyetine ise 2.20 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.78, KGYOK 2.00 oran kazandırıyor.

Clermont Galibiyete Hasret Kaldı

Fransa Ligue 1’in yeni temsilcisi Milli ara öncesi son 7 haftanın zayıf halkalar arasında yer aldı ve 3 mağlubiyet, 4 beraberlikle üst sıralardan uzaklaştı. İlk 2 haftada Bordeaux ve Troyes’i 2-0’lık skorlarla geçtikten sonra, üst üste 2 beraberlik alarak, Ligue 1’de etkisini sürdüren Pascal Gastien’in öğrencileri, PSG deplasmanında yaşadığı 4-0’lık hezimetin ardından kendisine gelemedi. İlk 2 haftada gol dahi yemeyen Clermont, son 7 haftada ise tam 20 gol yedi. Savunma zafiyetlerine çözüm bulmayan ev sahibinde, Bayo 5, Elbasan Rashani ise 4 golle, tüm kötü gidişata rağmen iyi gol performanslarını sürdürdü.

Lille 3’te 3 Yaptı

Fransa Ligue 1’in son şampiyonu Lille, Milli ara öncesi ligde 3’te 3 yaptı. İlk 6 haftanın 5’inde puan kaybeden konuk ekipte, yeni teknik adam Jocelyn Gourvennec’in tahtı kısa sürede sallanmaya başlarken, Reims galibiyetiyle birlikte hayata dönen Lille, sonrasında Strasbourg ve Marsilya’yı mağlup etti. Son hafta Marsilya derbisini Jonathan David’in golleriyle 2-0 kazanan Lille, rüştünü ispatladı. Derbi galibiyeti Milli ara öncesi konuk ekip için çok değerliydi. Şampiyonlar Ligi’nde 2 haftadan 1 puan çıkarabilen Lille, Ligue 1’deki yükselişini sürdürmek istiyor. Konuk ekipte 6 gole imza atan David harika bir sezon geçirirken, tecrübeli golcü Burak Yılmaz ise hücum hattında önemli katkılar vermeye devam ediyor.

Maç Bilgileri

Clermont – Lille Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 3 ekranlarından Türkiye saati ile 18.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi E. Wattellier. Mücadele Gabriel Montpied Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Clermont takımında Allevinah ve Khaoui sakat. Lille cephesinde ise Mandava ve Burak Yılmaz kart cezalısı. Jardim’in sakatlığı bulunuyor.

Clermont’un ilk 11’i Belli mi?

Clermont’un muhtemel kadrosu: Arthur Desmas, Ogier, Zedadka, Hountondji, Abdul Samed, N’Simba, Iglesias, Dossou, Berthomier, Bayo, Rashani.

Lille’in ilk 11’i Belli mi?

Lille’in muhtemel kadrosu: Ivo Grbic, Jose Fonte, Mandava, Sven Botman, Zeki Çelik, Benjamin Andre, Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı, Jonathan David, Jonathan Ikone.

Üst üste 3 galibiyet son şampiyon Lille’de umut verdi. Zor günler geçirse de toparlanmayı başaran Lille, galibiyetlerine  Milli ara dönüşü 7 haftadır kazanamayan Clermont karşısında devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.94

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.20

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Vital N”Simba attı, Clermont evinde kazandı. Clermont uzun süre sonra tekrar toparlanmayı başarırken, son şampiyon Lille karşısında sürpriz bir galibiyete imza attı.