Frankfurt – Hertha Berlin İddaa Tahmini 16.10.2021

İddaa fikstüründe 16 Ekim Cumartesi günü yer alan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Frankfurt ile Hertha Berlin karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 16:30‘da başlayacak maçı beIN CONNECT ekranlarından izleyebilirsiniz.

İddaa ve Bahis Tahmini

Rexbet, Frankfurt galibiyetine 1.75, beraberliğe 4.00, Hertha Berlin galibiyetine ise 4.50 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.74, 2.5 Alt 2.00 oran kazandırıyor.

Frankfurt Lideri Devirdi

Frankfurt evinde tam 16 aydır maç kaybetmiyor. Harika bir iç saha performansına sahip olan ekip, Milli ara öncesi ilk Bundesliga galibiyetini almayı başardı. Yeni hocası Oliver Glasner ile sezona etkisiz başlayan Frankfurt, ilk hafta Dortmund deplasmanında aldığı 5-2’lik mağlubiyetin ardından, üst üste 5 beraberliğe imza atmıştı. Son hafta Bayern Münih’i deviren Frankfurt, Milli ara öncesi 3 puandan fazlasına ulaştı diyebiliriz. Ligin namağlup lideri karşısında Hinteregger ve Kostic’in golleriyle kazanan ev sahibi, Hertha Berlin karşısında yükselişini sürdürmek istiyor.

Hertha Berlin Güven Vermedi

Almanya Bundesliga’da 7 hafta sona ererken, konuk ekip Hertha Berlin 5 mağlubiyet, 2 galibiyetle kötü bir sezon başlangıcına imza attı. Pal Dardai’nin öğrencileri, ilk 3 haftadan 3 mağlubiyet alırken, fikstür avantajını iyi değerlendirmiş ve ligin yeni temsilcileri Bochum ve Fürth karşısında galibiyet hedeflerine ulaşmıştı. Son 2 haftada ise düşüşe geçen Hertha Berlin, 6-0’lık Leipzig hezimetinin ardından, Milli ara öncesi evinde Freiburg’a kaybetti. Formsuz Hertha Berlin, deplasmanda sürpriz arayacak.

Maç Bilgileri

Frankfurt – Hertha Berlin Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ve Tivibu Spor 5 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Commerzbank Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Frankfurt takımında Ache, Barkok ve Lenz sakat. Hertha Berlin cephesinde ise Dardai, Gechter, Jarstein, Klunter, Maolida, Torunarigha ve Zeefuik’in sakatlığı bulunuyor.

Frankfurt’un ilk 11’i Belli mi?

Frankfurt’un muhtemel kadrosu: Kevin Trapp, Da Costa, Chandler, Hinteregger, Kamada, Sow, Hasebe, Barkok, Ilsanker, Jens Hauge, Kostic.

Hertha Berlin’in ilk 11’i Belli mi?

Hertha Berlin’in muhtemel kadrosu: Alexander Schwolow, Stark, Mittelstadt, Dedryck Boyata, Pekarik, Suat Sardar, Boateng, Ascacibar, Tousart, Cunha, Jastrzembski.

Frankfurt ilk galibiyetini ligin lideri karşısında aldı. Milli ara öncesi 3 puan ev sahibini kendine getirdi diyebiliriz. Frankfurt yükselişini iç saha galibiyetiyle sürdürecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.52

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.75

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Frankfurt iç sahada mağlup oldu. Hertha Berlin uzun süredir istikrardan uzak kalsa da, Milli ara dönüşü deplasmanda iyi bir sınav verdi ve bizleri yanılttı.